Numeroase performanțe pentru atletismul ploieștean și cel prahovean

Numeroase performanțe pentru atletismul ploieștean și cel prahovean

În weekend, la Craiova, s-a disputat Etapa finală a Campionatului Naţional de Seniori şi U23, iar atleții de la CSM Ploiești și CS Atletico Slănic au reușit să obţină cinci titluri naționale, două titluri de vicecampioni şi trei medalii de bronz! Pentru sportivii de la CSM, pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu, toate medaliile de aur au venit în probele individuale. Cristian Roiban a devenit campion naţional de seniori în cursa de 100 metri, iar Talida Sfarghiu a ieşit campioană de tineret în proba de 1500 metri.

Apoi, ștafeta de 4×100 metri, în componenţa Alexandru Geamănu, Petre Rezmiveş, Robert Marinescu, Cristian Roiban, a devenit campioană naţională! Titlul de vicecampioană naţională de tineret a fost adjudecat de Antonia Bodnariuc, în proba de 3000 metri obstacole. Cristian Eşanu a adăugat o medalie de argint în proba de 400 metri garduri, iar ştafeta de 4×400 metri – în componenţa Alexandru Geamănu, Cristian Eşanu, Robert Marinescu, Alberto Dragomir, a obţinut medalia de bronz.

Sportivii de la Atletico Slănic, conduși de Gimy Mușat și antrenați de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au obținut 2 titluri de Campioni ai României și 2 medalii de bronz! Echipa de ștafetă mixtă 4 x 400 m, în componența Ruben Chivi – Bianca Stoica – Andrei Rebecca – Mark Fandly, a reușit să intre în posesia celor două titluri naționale, atât la Seniori cât și la Tineret!

Colega lor, Rebecca Andrei, a reușit, în proba de 400 m, să obțină medalia de bronz la categoria Tineret! Atleții prahoveni au reușit să obțină încă o medalie de bronz la Tineret cu ștafeta 4 x 400 m, în componența Darius Cornescu – Ruben Chivi – Teodor Marin – Mark Fandly! Rezultatele sunt de apreciat având în vedere că Bianca Stoica, Ruben Chivi, Darius Cornescu și Teodor Marin sunt încă juniori!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191