Liga 2 va avea un nou sistem

Liga 2 va avea un nou sistem

Liga a 2-a la fotbal va avea un nou sistem de desfășurare, după cum a anunțat, astăzi, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Astfel, din startul sezonului 2024 – 2025, eșalonul secund va avea în componență 22 de echipe, nu 20, cum s-a întâmplat până acum și cum se va întâmpla și în stagiunea care va începe în mai puțin de o lună, a mai spus șeful FRF.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tot Burleanu a mai precizat că deși numărul de echipe va crește, sistemul cu play-off și play-out va fi păstrat:”Una dintre cele mai importante decizii se referă la următoarele sezoane din Liga 2. Am înregistrat o stabilitate financiară și un interes al acestor cluburi.
Am aprobat creșterea numărului de echipe de la 20 la 22 de echipe. Vom avea un campionat regulat cu 21 de meciuri, păstrând sistemul cu play-off și play-out. Șase echipe vor fi în play-off, 16 echipe vor fi repartizate în play-out, în două grupe, opt cu opt. Vorbim despre creșterea numărului de jocuri și putem spune că ne apropiem de numărul echipelor din campionatele cu care vrem să concurăm”, a anunțat Răzvan Burleanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tot după ședința Comitetului Executiv președintele Burleanu a mai spus că vor retrograda patru echipa din liga secundă, iar suporterii vor avea prețuri fixe la meciurile din deplasare. Prețul unui tichet va fi de maxim 50 de lei la partidele din Superliga și maxim 30 de lei/meci la jocurile din Liga a 2-a. Sursa:frf.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191