EXCLUSIV. Vulpița de la Acces Direct, internată în spital! E pregătită să nască cel de-al treilea copil

EXCLUSIV. Vulpița de la Acces Direct, internată în spital! E pregătită să nască cel de-al treilea copil

Bucurie mare în familia Vulpiței de la Acces Direct! , cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, informații despre sarcina Veronicăi Stegaru! Soția lui Viorel se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Astăzi, aceasta își va ține în brațe, pentru prima oară, cel de-al treilea copil.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu ceva vreme, prin intermediul rețelelor de socializare, Viorel Stegaru anunța că s-a despărțit de mama copiilor lui, Vulpița. Ulterior, după ce Veronica a anunțat că e însărcinată, tot ea a revenit în mediul online, anunțând că s-a împăcat cu bărbatul pe care îl va face tată pentru a treia oară. Vulpița mai are un băiețel și o fată cu Viorel Stegaru, iar mâine urmează să devină din nou, mamă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vulpița de la Acces Direct se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil

, cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă detalii exclusive despre cuplul Vulpița – Viorel Stegaru. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, iar Veronica Stegaru a fost deja internată în spital și e pregătită de naștere, urmând ca doar în câteva ore să își țină bebelușul în brațe.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Veronica Stegaru a dat vestea că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, pe contul de TikTok, acolo unde a făcut public un videoclip în care a lăsat la vedere burtica de gravidă care demonstra că că sarcina era una destul de avansată. La câteva zile distanță, aceasta a postat un alt videoclip și le-a lansat fanilor săi o provocare, și anume aceea de a ghici ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care urmează să îl aducă pe lume.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru se știe că au apărut în atenția publicului în anul 2020, când au devenit persjonajele controversate ale unui subiect în cadrul emisiunii Acces Direct. Totul a început după ce Veronica Stegaru a raportat un posibil viol, iar ulterior, s-a demonstrat că aceasta mințise și, de aici, a luat naștere un subiect de mare amploare cu multe persoane implicate și poveste de dragoste complicată cu gelozii și ipostaze romantice.

Vulpița, pusă la punct de soacra ei

Vulpița nu pare să aibă o viață prea liniștită cu soacra în casă. Vecinii tinerei din Blegești spun că mama lui Viorel Stegaru e foarte severă și nu o lasă mai deloc să folosească telefonul mobil. Mai mult, aceasta nu ar lăsa-o nici să meargă la părinții săi, asta pentru a nu se mai repeta greșelile din trecut, după cum spun săteneii și să întâlnească alți băieți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191