A schimbat „fața” jocului, însă nu și pe cea a rezultatului

A schimbat „fața” jocului, însă nu și pe cea a rezultatului

“Mă bucur pentru că Budescu a intrat destul de bine și am putut să schimbăm fața jocului din minutul 30”, a declarat antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu, după primul punct al formației ploieștene în startul Superliga, 1-1 cu U Cluj. Din păcate, Budescu a schimbat doar jocul nu și rezultatul deși acest din urmă lucru a stat în picioarele lui. O dată cu stângul și de trei ori cu dreptul! În minutul 37, Budescu a șutat plasat cu piciorul stâng, dar portarul Gorciu s-a întins și a respins.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În partea secundă, decarul petrolist a mai avut trei ocazii mari. Prima, de la 11 metri, însă execuția slabă i-a permis aceluiași Gorciu să respingă. La această fază, conform reluărilor, penaltiul trebuia repetat de centralul Marcel Bîrsan deoarece s-a văzut cum Bordeianu, și nu numai, erau deja în suprafața de pedeapsă și chiar el a respins mingea deturnată de portarul său. Apoi, Budescu a mai avut două șanse mari, însă șuturile sale s-au dus pe lângă deși la una dintre faze avea și varianta pasei.

A rămas 1-1, goluri Chipciu respectiv Musi. Tânărul jucător și-a făcut un cadou frumos reușind ieri primul gol în prima ligă, iar astăzi sărbătorește 19 ani de viață. O șansă mare a avut și sîrbul Petrovic, execuție lamentabilă, iar ambele echipe au avut și câte o bară, Popadiuc respectiv Grozav. Până la urmă este un start rezonabil la fel cum a fost și prezența publicului la primul meci oficial al sezonului, pe stadionul ,,Ilie Oană”. La joc au asistat peste 9000 de spectatori care au creat o „atmosferă minunată”, după cum a declarat marcatorul golului Petrolului, Alexandru Musi, iar doi dintre veteranii tribunelor petroliste, Doru Alexiu și Adrian Giușcanu, au dat lovitura de start a partidei. Pentru Petrolul urmează o deplasare lungă, la Botoșani, pentru meciul din etapa a doua, ce se va disputa luni, 24 iulie, de la ora 18.30.

Alex Musi:’’Pentru primul meci cred că este un rezultat bun. Noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine, atât la antrenamente cât și la meciuri. Mi-am făcut o preluare bună, am dat la poartă, mă bucur că am dat primul gol în liga întâi și sper să dau cât mai multe. Meritam mai mult decât acest egal, am avut și penalti ratat. Budescu este un fotbalist foarte bun și o să-l vedeți și sezonul ăsta! Publicul a creat o atmosferă minunată și vrem să fie, în continuare, alături de noi”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Costică Budescu:’’Din păcate, nu am reușit să câștigăm cu toate că meritam. Am ratat foarte multe ocazii, inclusiv acel penalti. Până la urmă este bine că nu am pierdut. A fost foarte cald, dar ne-am acomodat repede, în repriza a doua a fost mai bine, s-a mai răcorit și am încercat să punem presiune și să marcăm golul victoriei. Nu am mai ratat un penalti de câțiva ani, nu știu ce s-a întâmplat, nici n-am bătut cum bat de obicei. Nu prea ratez, dar se poate întâmpla mai ales că nu am bătut cum băteam eu”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Florin Pîrvu:’’Mă pot declara nemulțumit de rezultat, fără falsă modestie! Faptul că am ratat un penalti, faptul că am mai avut și alte situații de a marca, dar, una peste alta, s-a terminat egal. Budescu a ratat, se întâmplă așa cum li se întâmplă și jucătorilor mari. Jeff a resimțit căldura, a avut, clar, probleme și am decis să-l schimb. E normal să fii supărat când ieși așa devreme și mă bucur că a avut acea reacție. Nu era bine dacă era fericit, bucuros. Din cauza căldurii el s-a sufocat, a avut ceva probleme și nu am mai așteptat pauza să fac schimbare. Trebuie să privim înainte, mai sunt etape multe de jucat așa că trebuie să luăm lucrurile pozitive din acest joc și pe viitor să facem un meci mai bun. Mi-am dorit foarte mult să câștig acest joc pentru că a fost primul în fața propriilor suporteri , vroiam să le oferim o bucurie, să plece acasă fericiți”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191