Diana Munteanu își susține fiul în orice! Unde au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

Diana Munteanu își susține fiul în orice! Unde au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

Diana Munteanu este alături de fiul ei la orice pas și prezentatoarea TV îl susține în orice! Paparazzii , site-ul numărul unu de știri mondene din România, au fost pe urmele lor și au surprins cele mai tari imagini.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Diana Munteanu se mândrește cu fiul ei, iar prezentatoarea TV se simte o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal și este alături de băiețelul ei, David Niculescu, la orice pas.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Diana Munteanu, alături de fiul ei la orice pas

Poate vă întrebați cum decurge o zi din viața Dianei Munteanu atunci că nu se află în lumina reflectoarelor. Vedeta a mers la un magazin pentru a cumpăra batoane de ciocolată, iar mai apoi s-a îndreptat către autoturism și a mers către o altă destinație.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

David Niculescu este pasionat de fotbal încă de la o vârstă fragedă, astfel că Diana Munteanu îl susține în tot ceea ce face și îi este alături tot timpul. Vedeta a mers alături de băiețelul ei la antrenament la baza Rapid.

Diana Munteanu are un copil cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut băiețelul lor, David. Cei doi au decis să divorțeze în anul 2014, astfel că după șapte ani de căsătorie au decis să meargă pe drumuri separate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191