Horoscop miercuri, 19 iulie 2023: Taurii petrec timp de calitate cu persoanele dragi

Horoscop miercuri, 19 iulie 2023: Taurii petrec timp de calitate cu persoanele dragi

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de miercuri, 19 iulie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Multa munca, complicatii, incurcaturi, dar si tot atatea ocazii sa valorificati experienta acumulata, si chiar sa invatati lucruri noi. Faceti o buna impresie celorlalti prin vorbe, atitudini, versuri si refrene pe care vi le amintiti, dar va si bucurati de prestatia voastra, de rezultate si solutii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Timp de calitate petrecut in compania celor dragi; poate ca va calca pragul rude sau vechi prieteni si aveti multe de povestit. Nu prea va place voua riscu, insa in aceste zile simtiti ca puteti realiza un salt remarcabil, depasiti o problema dificila tocmai renuntant la niste reguli, rutine.

Gemeni

Zi remarcabila prin noutatile pe care le aflati, lucrurile pe care le intelegeti, imaginea de ansamblu asupra unui fenomen pe care v-o faceti punand niste lucruri cap la cap. E rost de plecare in aceste zile, de voie sau de nevoie, si poate chiar va veti felicita ca nu ati amanat momentul.

Rac

Cumparaturi, investitii; poate ca nu sunt lucruri de valoare, insa fiecare dintre ele are pentru voi o utilitate imediata. Poate ca din cauza unor urgente sau a altor evenimente din sfera voastra profesionala veti porni mai tarziu la un drum sau poate chiar il veti lasa pe alta data.

Leu

Grozava forma intelectuala, buna stare sufleteasca; va amintiti detalii, exceptii, lucruri de finete. O complicatie legata de o chestiune financiara s-ar putea rezolva pe neasteptate; poate ca aveti un atu in maneca, conteaza vorbele, atitudinea, felul in care puneti problema.

Fecioara

Ganduri de tot felul, amintirea unor situatii care nu s-au terminat dupa cum v-ati dorit; sunteti, insa, dornici de revansa, stiti ce greseli sa evitati. Nu sunt excluse tensiuni in relatia cu un apropiat, poate chiar cu omul iubit; sunt lucruri pe care nu le-ati uitat si le vreti lamurite.

Balanta

Zi norocoasa, rodnica; poate ca intalniri de cine stie cand amanate au loc acum si veti cauta sa va dramuiti timpul, sa obtineti maximum posibil din fiecare. Incasari peste medie pentru cei care au activitate independenta; poate ca primiti un avans consistent si incepeti proiectul, activitatea.

Scorpion

Poate ca apare ceva pe langa activitatea voastra de baza si veti avea astfel o rezerva financiara; in cazuri speciale, poate ca va bate serios gandul sa faceti o cotitura in cariera. Poate ca se incheie un control sau o evaluare si veti avea rezultatul, nota, calificativul.

Sagetator

Poate ca reapare dragul pentru zilele petrecute in natura, la casa parinteasca sau in locurile copilariei. Sau veti cauta sa aveti o activitate de timp liber ori de sfarsit de saptamana ce are legatura cu gradinarit, activitate manuala, mestesugareasca.

Capricorn

Sunteti in plina activitate, se pare; chiar daca sunteti in concediu, aflati ca va duc dorul colegii, ba chiar au nevoie de un sfat, o indicatie. Emotii actualmente, semne de intrebare referitoare la o promisiune care vi s-a facut, la partea de responsabilitati care v-ar reveni intr-o asociere, uniune.

Varsator

Se invioreaza viata sociala: mai multe contacte, revederi, discutii interesante, negocieri, oferte. Va ajuta cineva sa faceti ordine in multitudinea de informatii cu care ati fost asaltati in ultima perioada, veti sti daca merita sa continuati o activitate care nu v-a adus inca satisfactia dorita.

Pesti

Gasiti utilizare pentru resurse ce stateau nefolosite, scoateti artileria grea pentru proiecte de anvergura. Ambitie, incapatanare, incredere in voi insiva: pregatiti o miscare de maestru, lansarea intr-o afacere pe cont propriu, promovarea produselor si serviciilor voastre.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191