Sorinel Copilul de Aur, prins la volan sub influența substanțelor interzise! Manelistul s-a ales cu dosar penal

Sorinel Copilul de Aur, prins la volan sub influența substanțelor interzise! Manelistul s-a ales cu dosar penal

Problemele nu se mai termină pentru Sorinel Copilul de Aur! În urmă cu o lună de zile, artistul ar fi fost bătut în timpul unui eveniment la care întreținea atmosfera. Potrivit informațiilor, manelistul ar fi fost agresat, după ce una dintre gazde a recurs la violență fizică, după ce artistul ar fi refuzat să mai cânte peste program. La începutul acestui an, manelistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sorinel Copilul de Aur se numără printre cei care au făcut istorie cu piesele lor în lumea manelelor, astfel că, și în prezent, artistul este foarte apreciat de o mulțime de fani. Manelistul se bucură și de o familie frumoasă, de care este măndru. În 2017, cântărețul și aleasa inimii sale și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar împreună au două fetițe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În ultima perioadă tot mai multe vedete sunt prinse de oamenii legii, la volan sub influența substanțelor interzise. Este și cazul lui Sorinel Copilul de Aur, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce la începutul acestui an, artistului i s-a făcut dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Pe portalul instanțelor de judecată a aprărut un dosar penal, pe numele manelistului, iar obiectul acestuia este „consumul ilicit de droguri (Legea 143/2000 art. 4)”. În ciuda cererile şi excepțiile formulate de către Alecu Cristian Sorin, căci acesta este numele real al artistului, s-a dispus trimiterea în judecată a acestuia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sorinel Copilul de Aur nu s-a lăsat păgubaș și, si-a încercat din nou norocul, formululând astfel contestație împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară. Cererea artistului a fost respinsă ca nefondată, ba mai mult, acesta trebuie să plateasca și cheltuieli de judecată către stat.

Artistul a fost trimis deja în judecată, iar primele două termene au fost amânate. Însă, în septembrie, atunci când vacanța judecătoreascăse va termina, Sorinel Copilul de Aur este așteptat din nou în fața magistraților.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191