Debut fericit pentru noul selecționer

Debut fericit pentru noul selecționer

Echipa naţională de baschet masculin a României a câştigat, 87-83, meciul din Albania, contând pentru ultima fază de pre-calificări în grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers. Printre vulturii români se află și Bogdan Popa, de la CSM Petrolul Ploieşti. Baschetbalistul ploieștean, proaspăt însurat, a fost folosit aproximativ 3 minute de noul selecţioner, Michael Gorke, în prima repriză a confruntării de la Durres.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

România a câștigat două sferturi, unul s-a terminat la egalitate, iar altul a fost adjudecat de naționala gazdă. Pentru naționala țării noastre au punctat: Richard 18 puncte, Torok 16, Diculescu 15, Kuti 14, Olah 8, Măciucă 6, Gheorghe 5, Dragoste 3, Țibârnă 2. O victorie de moral pentru baschetbaliștii României în ultima campanie din FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers. Naționala va juca peste numai trei zile, la Pitești Arena, împotriva naționalei similare a Slovaciei.

Iată și programul meciurilor din Grupa I, cu mențiunea că învingătoarea din această serie va accede pe tabloul principal al celor 32 de participante în grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Romania – Slovacia (22 iulie, ora 18:30)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Romania – Albania (29 iulie, ora 18:30)

Slovacia – Romania (02 august, 19:00)

Cele doua meciuri din 22 si 29 iulie vor fi gazduite de Pitesti Arena si sunt programate sa inceapa de la ora 18:30. Sursa foto:frbaschet.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191