Ana Morodan, schimbare radicală de look. Cum arată „Contesa digitală”, după ce s-a vopsit: „Îmi plăcea blondă” / FOTO

Ana Morodan, schimbare radicală de look. Cum arată „Contesa digitală”, după ce s-a vopsit: „Îmi plăcea blondă” / FOTO

Ana Morodan a decis să facă o schimbare de look radicală, așa că, s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului și s-a vopsit. „Contesa digitală” a mărturisit că își dorea să facă această schimbare nu pentru că s-a săturat de blond, ci pentru că vrea ca părul să se regenereze.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ana Morodan și-a surprins fanii, după ce a postat mai multe videoclipuri pe Instagram, după ce s-a vopsit. „Contesa digitală” spune că este doar un prim pas din procesul de regenerare al părului, de aici și faptul că a ales o nuanță mult mai închisă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum arată Ana Morodan, după ce s-a vopsit

Ana Morodan a trecut de la blond la brunet, nuanța sa naturală. Vedeta a mărturisit că a decis să facă această schimbare nu pentru că nu i-ar mai fi plăcut blondul, ci pentru că a observat că părul s-a rărit și își dorește să urmeze un tratament care să ajute la îndesire, iar hairstylist-ul i-a recomandat să revină la culoarea sa naturală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Da, sunt brunetă acum. Asta este culoarea mea naturală. De aici în jos sunt vopsită, pentru că, știți că mai aveam blondul, dar, din păcate pentru mine, căci îmi plăcea blondă, va trebui să las părul să se regenereze, pentru că s-a rărit foarte mult. Eu aveam un păr foarte bogat (…) Trebuie să vedem de ce s-a rărit și să devină mai des”, a povestit Ana Morodan, pe Instagram.

Decizia luată de Ana Morodan, în urma scandalului în care a fost implicată

Ana Morodan a decis, în urmă cu ceva timp, să facă o schimbare în viața ei, lucru pe care l-a împărtășit și fanilor, de aici și dorința sa ca publicul să o cunoască drept Ana Morodan, nu „Contesa digitală”, așa cum o știau fanii. Acesta a fost motivul pentru care vedeta a decis să renunțe, cel puțin pentru o perioadă, la imaginea excentrică.

„M-am hotărât să transform ce nu am știut să folosesc în avantajul meu ca om, ci doar în avantajul personajului meu public, în instrument de vindecare. Sper ca astfel să mă ajut pe mine, însă și pe atât de multe persoane care mi-au scris că au și ei probleme cu depresia, anxietatea și calmantele. De acum înainte, cel puțin pentru o perioadă, canalul meu de social media va deveni jurnalul meu de vindecare”, unde Contesa Morodan devine Ana Morodan”, spunea Ana Morodan, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191