A apărut un nou partid în Prahova: „Partidul Republican” (PR). Filiala județeană, va fi condusă de Adrian Semcu

A apărut un nou partid în Prahova: „Partidul Republican” (PR). Filiala județeană, va fi condusă de Adrian Semcu

Un nou partid isi face loc pe scena politica, cu doar un an inainte de alegeri. „Partidul Republican” PR), parte a Aliantei AUR, va avea organizatie judeteana si in Prahova, iar liderul filialei a fost numit Adrian Semcu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit unui comunicat transmis presei, PR isi va alege noua structura a conducerii in mai putin de doua saptamani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„PARTIDUL REPUBLICAN ARE FILIALĂ ÎN PRAHOVA

Urmare a negocierilor purtate cu factorii de decizie din alianța AUR, compusă din următoarele partidele: Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Republican si Alianța Național Țărănistă, încăpând cu data de 17.07.2023 a luat ființă in județul Prahova, Filiala Partidului Republican din România.
Prin dispoziția nr. 23/17.07.2023 a Partidului Republican, președintele Filialei PR Prahova a fost desemnat domnul Semcu Adrian-Emanoil, cunoscut om politic.
Structurile de conducere ale Filialei Organizației județene PR România vor fi alese până la data de 07.08.2023, când se va organiza și prima conferință de presă.”, au transmis reprezentantii partidului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191