Un tată din Fieni l-a ucis pe iubitul fiicei sale cu sabia. Ionuţ i-a aşteptat cuminte apoi pe poliţişti să îl ridice

Un tată din Fieni l-a ucis pe iubitul fiicei sale cu sabia. Ionuţ i-a aşteptat cuminte apoi pe poliţişti să îl ridice

Ionuţ l-a certat pe acesta, după care nervos s-a dus acasă şi a luat o sabie şi l-a lovit fără să gândească. În ciuda intervenţiei rapide, pentru individ nu s-a mai putut face nimic. Lovitura i-a fost fatală.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imediat după faptă, tatăl a stat cuminte şi i-a aşteptat pe poliţişti să vină să îl ridice, scrie tâ Bărbatul ucis avea o relaţie de mai mulţi ani cu fiica agresorului, iar cei doi au împreună doi copii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Apropiaţii au doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuţ, care era un familist convins. Nimeni nu bănuia că avea să comită o crimă. Mai ales că îşi începuse ziua pregătindu-le celor din familie o tocăniţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru pentru omor și continuă cercetările.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191