Alertă în Prahova! O tânără din Brebu a dispărut fără urmă

Alertă în Prahova! O tânără din Brebu a dispărut fără urmă

PLECARE VOLUNTARĂ

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că verișoara sa, PURCARU CRISTINA, în vârstă de 22 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din comuna Brebu și nu a mai revenit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Semnalmente: aproximativ 1,65 metri înălțime, 60 de kg, păr negru, ondulat, ochi căprui, constituție robustă, fără semne particulare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La momentul plecării, tânăra purta bluză cu mânecă scurtă de culoare gri, cu imprimeu floral de culoare galben, pantaloni scurți de culoare maro fiind încălțată cu sandale albe.

*_Persoanele care pot oferi informații cu privire la tânăra în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112._*

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191