O prezentatoare celebră a fost diagnosticată cu cancer! Anunțul cumplit a fost făcut public chiar de ea. Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

O prezentatoare celebră a fost diagnosticată cu cancer! Anunțul cumplit a fost făcut public chiar de ea. Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

Caroline Receveur este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă vedeta trece prin momente dificile, asta pentru că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Prezentatoarea a făcut anunțul public pe contul ei personal de Instagram, acolo unde a postat mai multe imagini.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Caroline Receveur a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar pe celebra prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei personal de Instagram. Caroline Receveur urmează un tratament și speră să se vindece cât mai repede.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Caroline Receveur a fost diagnosticată cu cancer

Caroline Receveur a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că se află la doua ședință de chimioterapie și voia să păstreze acest lucru pentru ea, însă a preferat să le ofere fanilor ei câteva detalii din perioada dificilă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

”La o săptămână de la a doua ședință de chimioterapie, corpul (și mintea) mea se deshidratează. Am pierdut gustul mâncării și un pic de viață. Sunt în sala de așteptare și

Eu care credeam că pot păstra „acest secret”, nu mai pot. Această singurătate pe care mi-o doresc ca să o am ca să pot confrunta acest calvar, care mă ia din urmă își adaugă greutate vieții mele zi de zi. Am un cancer la sân agresiv, dar a fost depistat în stadiu incipient.”, a scris Caroline Receveur pe rețelele de socializare.

Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

Gina Pistol a fost profund afectată atunci când a aflat că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Gina Pistol a scris în secțiunea de comentarii un mesaj de susținere și i-a transmis să fie puternică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191