CSM Petrolul si-a definitivat lista

CSM Petrolul si-a definitivat lista

CSM Petrolul Ploieşti şi-a definitivat lista celor cinci jucători străini pe care va conta în sezonul 2023-2024, după ce a ajuns la înţelegeri cu alţi doi baschetbalişti americani: Shane Henry şi Kenneth Carpenter! Shane Henry (2.03 m), 29 ani, este originar din Brooklyn, New Yorka (USA) şi evoluează de poziţiile 5 (center) şi 4 (power forward). Prima parte a anului trecut a petrecut-o în Vietnam la Hanoi Buffaloes (17 meciuri, 20.9 puncte şi 17.9 recuperări), pentru ca, din ianuarie, să vină în Europa şi să joace în Ungaria la Oroszlanyi Lions (22 meciuri, 10.2 puncte şi 6.2 recuperări).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Kenneth Carpenter (1.96 m), 27 de ani, este din Detroit, Michigan (USA) şi poate juca pe toate poziţiile mici: 2 (shooting guard) şi 3 (small forward), de bază, dar şi 1 (point guard). În ultimul an, a evoluat în Macedonia de Nord, la Pelister Sport Bitola, acolo unde, în 11 partide jucate în ABA League 2, a avut medii de 17.3 puncte, 4.5 rec şi 2.5 pase decisive, iar în 28 de meciuri disputate în campionat a avut medii de 14.6 puncte, 4.2 rec şi 2.8 pase decisive.

Despre transferurile care formează 5-ul străinilor din lotul CSM-ului pentru ediţia de campionat 2023-2024, coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan, a declarat, pentru csmploiesti.ro, că au căutat doi jucători care să ofere echipei cât mai multe soluţii ,,În condiţiile în care, ţinând cont şi de regula din acest sezon, cu doi români permanent pe teren, am gândit ca jucătorii străini să fie cât mai versatili. Henry este un jucător complementar lui Brkic, complet diferit ca profil şi ne oferă şansa de a plusa şi la capitolul spectaculozitate. La rândul lui, Carpenter este un tip de jucător pe care l-am căutat mult, deoarece este un shooting guard scorer având procentaje de peste 40% la şuturile de la distanţă în ultimul sezon petrecut în Macedonia de Nord”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Shane Henry şi Kenneth Carpenter se adaugă unui lot în care se mai regăsesc Reggie Johnson, Veljko Brkic, Kenneth Funderburk Jr., Vlad Corpodean şi cei 7 ploieşteni: Bogdan Popa, Lorenzo Diaconescu, Codruţ Dinu, George Angelian, Robert Pătraru, Mihai Comănescu şi David Raşoga.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191