Petrolul va juca duminică în Giulești

Petrolul va juca duminică în Giulești

Petrolul va juca duminică, 13 august, în Giulești. Conform programării anunțate de Liga Profesionistă de Fotbal, Rapid-Petrolul va debuta la ora 21:30 fiind pentru prima dată când gruparea ploieșteană va juca pe noul stadion al alb-vișiniilor. Celelalte partide ale etapei a 5-a sunt:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vineri, 11 august
Ora 20.30 FCU Craiova 1948 – FC Voluntari

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sâmbătă, 12 august
Ora 18.30 Oțelul Galați – Universitatea Cluj
Ora 21.30 Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Duminică, 13 august
Ora 21.30 FC Rapid 1923 – Petrolul Ploiești

Luni, 14 august
Ora 20.30 Dinamo București – FC Botoșani

Meciurile Hermannstadt – FCSB, CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe, Farul Constanța – UTA Arad, vor fi reprogramate având în vedere că FCSB, Sepsi si Farul sunt implicate în cupele europene. Până la derbiul cu giuleștenii fotbaliștii Petrolului au de înfruntat campioana en-titre.

Chiar înaintea duelului Petrolul-Farul, managerul tehnic al marinarilor, Gică Hagi, a declarat la Fanatik că este foarte aproape să se înțeleagă cu Costică Budescu:’’Am discutat direct, personal, cu el. Se pare că suntem de acord ca să lucrăm împreună. În câteva ore, zile, o să ne înțelegem. L-am vrut pentru că e numărul 10 care ne lipsea, care poate să facă diferența”. Petrolul – Farul va fi duminică, de la ora 18:15, pe Arena ,,Ilie Oana”. Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191