Petrea și-a depășit performanța!

Petrea și-a depășit performanța!

Luptătorul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea, şi-a depăşit cea mai bună performanţă realizată la Campionatele Mondiale de MMA – medalia de bronz obţinută în 2021. Aseară, el a fost ănvins în finală devenind vicecampion mondial al categoriei „52 kg”! Medalia de argint a venit cu prilejul Campionatului Mondial de MMA – IMMAF pentru Juniori, ce se desfăşoară la Abu Dhabi în aceste zile.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe un „tablou” cu 27 de competitori, Edwin a fost repartizat în Grupa C, alături de Abdullah Humaid AlAli (Emiratele Arabe Unite) şi Harutyun Tagvoryan (Armenia), pe care i-a învins înainte de limită. S-a trecut la faza sferturilor de finală iar Edwin Petrea l-a întâlnit pe câştigătorul Grupei I, polonezul Iwo Kaluda, pe care l-a învins cu același procedeu cu care a bătut și ceilalți adversary.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În semifinală, l-a înfruntatpe Saif Alhammadi, iar după o luptă foarte grea verdictul arbitrilor a venit în unanimitate: victorie Edwin şi medalia de argint! Finala cu Abdulaziz Kholmatov (Uzbekistan) a fost la fel de grea şi până la urmă Edwin a trebuit să se recunoască învins. Mâine, este rândul celuilalt reprezentant al CSM Ploieşti prezent la Campionatul Mondial MMA – IMMAF de Juniori de la Abu Dhabi, Nicuşor Iliuţă, să lupte pentru medalii, el urmând să combată la categoria „65.8 kg” – Juniori A (16-17 ani). El face parte din Grupa H şi îi va întâlni în primul tur pe Sultan Alghusain (Emiratele Arabe Unite) şi Saad Abdul Jabar Bdaiwi (Irak).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191