26 de județe, sub avertizare cod galben de vreme severă în următoare ore. Ploi torențiale și vijelii până diseară

26 de județe, sub avertizare cod galben de vreme severă în următoare ore. Ploi torențiale și vijelii până diseară

Codul galben de furtuni este în vigoare în intervalul 10 august, ora 10 – 10 august, ora 20.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de km/h) și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste l/mp. Potrivit ANM, astfel de manifestări vor fi izolat și în restul teritoriului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

image

Vremea se menține caldă în Capitală, dar joi după-amiaza și seara sunt posibile ploi, potrivit prognozei speciale pentru București emisă de ANM. Joi, între orele și , vremea va fi în general frumoasă în București. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191