Ultrași ai Petrolului arestați în Grecia!

Ultrași ai Petrolului arestați în Grecia!

Șapte ultrași ai Petrolului se îndreptau către Pireu, unde ar fi urmat să ia parte la meciul dintre Olympiacos și Genk, din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League. Conform digisport.ro, fanii petroliști au fost arestați după ce au trecut de granița cu Bulgaria și au intrat în Grecia, iar obiectele pe care le aveau au fost confiscate.

Asupra lor au fost găsite două cuțite, un briceag, 23 de spray-uri cu vopsea, un echipament asemănător boxerilor, un tricou și un fular cu însemnele clubului Petrolul, notează grecii de la protothema.gr. Ultrașii celor de la Petrolul urmau să o susțină pe Genk în meciul din Europa League, întrucât o parte a fanilor petroliști sunt “înfrățiți” cu cei ai grupării belgiene Genk. Suporterii din România au fost duși la Procuratura din Serres, în urma celor constatate de polițiștii greci, a mai anunțat digisport.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Săptămâna fotbalistică în Europa a început cu o tragedie. Asta pentru că un suporter grec, în vârstă de 29 de ani, de la AEK Atrena a murit la spital în urma unor încăierări în capital Greciei cu fanii lui Diamo Zagreb. UEFA interzisese suporterilor croați să participe la ambele manșe ale meciului din motive de securitate. În această seară trei echipe românești evoluează în turul 2 de calificare, manșa-tur, al Europa Conference League:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Aktobe(KAZ), ora 20:00

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Farul Constanta – Flora Tallin(EST), ora 20:30

FCSB – Nordsjaelland(DEN)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191