Momentul îngrozitor în care un aparat de la o sală de forță zdrobește gâtul unui bărbat. Imaginile sunt greu de privit VIDEO

Momentul îngrozitor în care un aparat de la o sală de forță zdrobește gâtul unui bărbat. Imaginile sunt greu de privit VIDEO

Un brazilian are sub 1% șanse de a mai merge vreodată, după ce un aparat de la o sală de forță i-a zdrobit gâtul. Imaginile îngrozitoare ale incidentului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Regilanio da Silva a scăpat cu viață după ce a fost operat sâmbătă de urgență, dar doctorii spun că bărbatul de 42 de ani, tată a trei copii, are ”mai puțin de 1% șanse să-și recupereze funcțiile motorii și senzitive”, scrie Daily Mail.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Momentul îngrozitor a fost suprins de camerele de supraveghere ale sălii de sport din Juazeiro do Norte, Brazilia, în care se afla da Silva.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul făcea o pauză între exerciții și stătea liniștit pe banca aparatului, când pârghia acestuia a cedat și toată forța celor 150 de kilograme de greutăți i-a zdrobit pur și simplu gâtul.   

A durat câteva clipe până când cei din jur au sesizat ce s-a întâmplat, iar în imagini pot fi văzuți trei bărbați care sar să îndepărteze aparatul de pe spatele lui da Silva, în timp ce solicită disperați ajutor.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a suferit o operație de 4 ore, menită să-i salveze viața. În cele din urmă, starea lui a fost stabilizată, dar neurochirurgul Jose Correia a declarat că bărbatul va rămâne aproape complet paralizat. Sora lui da Silva, Maria das Dores, a spus că acesta mai are, totuși, mobilitate în brațe.

Depinde foarte mult de gradul de accidentare la început, de nivelul de revenire a funcțiilor anterioare. Nu există activitate nici motorie, nici sensitivă, din păcate. Este cea mai gravă leziune care există din punct de vedere al leziunilor neurologice. Șansa este, statistic, mai mică de 1% din revenirea funcțiilor motorii și sensitive”, a spus dr. Correia.

Potrivit 220 FIT gym, aparatul a fost achiziționat cu mai puțin de 60 de zile în urmă și era în stare perfectă.

Familia lui Da Silva a spus că cei dragi și sala de sport împart costul operației de de dolari. De atunci, și-au deschis un cont pe site-ul de crowdfunding, Vakinha, pentru a strânge fonduri pentru recuperarea lui da Silva.

Să ne rugăm ca Regi să-și revină repede și ca progresul său să fie binecuvântat de harul divin pentru a-și recăpăta mișcarea picioarelor”, a transmis familia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191