„Nu vă speriați, sunt la cazare, la Brașov! Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam”. Postarea unui turist a devenit virală pe internet

„Nu vă speriați, sunt la cazare, la Brașov! Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam”. Postarea unui turist a devenit virală pe internet

Un turist aflat la Brașov a devenit viral pe internet, după ce a postat imagini cu el fiind nevoit să scoată capul pe geam ca să poată face un duș în picioare, în unitatea de cazare în care se afla.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt baie, în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Brașov”, spune bărbatul pe filmuleț, care a fost postat pe TikTok.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Postarea s-a viralizat imediat, iar internauții s-au amuzat comentând. „Confirm, sunt din Brașov, și așa mai socializăm și noi între vecini”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„De ce nu te-ai cazat la Hilton?” „Aici vorbim despre lux să faci baie și să admiri stelele, e altceva topul de pe lume”. „Acel moment când îți iei Logan și te aștepți să facă suta în 5 secunde”. „Dacă ploua mai econimesc și apa la duș” „Am râs cu lacrimi, m-am uitat de câteva ori.” „Când plouă nu mai dai drumul la dul! Deschizi geamul și economisești!” „Am crezut că vreți să montați panouri solare”. „Baie cu view!” „ cine vede stelele din cadă”. „Nu-i bai, vezi răsăritul/apusul soarelui…Dacă începe ploaia nici nu mai consumi apa”. „Asa se face economie la apă! Acum doar trebuie sa te rogi să plouă!” „Vezi dacă ți-ai permis la Brașov!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191