Cine râde la urmă, râde mai bine!

Cine râde la urmă, râde mai bine!

Expresia din titlu s-a potrivit Petrolului după tripla cu Rapidul. Au fost trei jocuri, două începute la Strejnicu și unul desfășurat în Giulești. Pe arena ,,Conpet” s-au desfășurat meciurile din prima etapă a Ligii de Tineret, ,,U21” și ,,U21”. La meciuri au venit destui oameni de fotbal, dar și Marian Copilu, finanțatorul Petrolului, și patronul Rapidului, Dan Șucu, venit împreună cu soția. Apropo de Copilu puțină lume știe că acesta are copilul la clubul giuleștean, la una din grupele de juniori.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În prima parte a zilei rapidiștii au fost cei care s-au bucurat. Petrolul ,,U21”, antrenat de Daniel Movilă, a întâlnit Rapidul în fața căruia a pierdut, scor 1-3(1-2). Oaspeții au marcat prin Alexandru Stan, dar gazdele au restabilit repede egalitatea, prin „căpitanul” Sebastian Guiu (19). Rapidul a revenit în avantaj după reușita lui Dănilă (29), pentru ca, după pauză, Stanciu (67) să înscrie golul care a stabilit scorul final.

Petrolul a jucat cu: Mario Ciorăneanu – Mario Dudu, Hamza Albayrak, Leonard Șoldea, Florin Chivu, Călin Piscan, Mihai Toma, Augustin Dumitrache, Sebastian Guiu, Mihai Constantinescu, Iustin Răducan. Rezerve: Nicolae – Bîrzan, Pană, Coman, Moise, Tudor, Alexe, Moraru. A urmat jocul la nivelul ,,U17” și de această dată rapidiștii având câștig de cauză. Scor final 2-6 (1-3), golurile echipei petroliste fiind marcate de către Vladimir Badea (25) și Eduard Enescu (64).

A venit seara zilei de duminică și, cum bine se știe, seniorii au reușit să-i “răzbune” pe juniori câștigând înfruntarea din Giulești. A fost rândul haitei petroliste să se bucure în timp ce Șucu și ai lui erau “monumente” ale tristeții! Tot în week-end-ul trecut s-a desfășurat și prima etapă la nivelul Ligii Elitelor „U16” și „U15”. În ambele competiții echipele clubului petrolist au pierdut ambele jocuri, 1-6, la „U16”, respectiv 0-9, la „U15”!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În etapa a doua a sezonului în curs avem programate următoarele partide:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Liga de Tineret – Seria „EST”
Duminică, ora 12.00 (stadion „Ion Țiriac”, București): SC Dinamo 1948 – FC Petrolul Ploiești

Liga Elitelor „U17” – Seria „EST”
Duminică, ora 14.00 (stadion „Ion Țiriac”, București): SC Dinamo 1948 – FC Petrolul Ploiești

Liga Elitelor „U16” – Seria 2
Sâmbătă, ora 12.00 (stadion „Chimia”, Brazi): FC Petrolul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Liga Elitelor „U16” – Seria 2
Sâmbătă, ora 14.00 (stadion „Chimia”, Brazi): FC Petrolul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sursa foto:fcpetrolul.ro/robert anghel

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191