Viviana Sposub la brațul unui bărbat, după despărțirea de George Burcea. Să fie oare noul iubit?

Viviana Sposub la brațul unui bărbat, după despărțirea de George Burcea. Să fie oare noul iubit?

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit în urmă cu o lună, iar acum, frumoasa șatenă s-a afișat cu un alt bărbat. Fanii s-au întrebat dacă nu este un nou iubit, însă vedeta nu a făcut nicio declarație cu privire la el.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Viviana Sposub și-a fanii că s-a despărțit de actorul George Burcea în urmă cu o lună. Se pare că vedeta a ieșit la o întâlnire cu un alt bărbat celebru despre care nu a oferit prea multe detalii. Să fia oare noul ei iubit?

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Viviana Sposub s-a afișat la brațul altui bărbat

Viviana Sposub și George Burcea s-au iubit timp de 3 ani, apoi au ales să meargă pe drumuri separate. Deși părea că totul merge perfect între cei doi, se pare că sunt foarte complicate căile iubirii, astfel că și-au luat „adio” la scurt timp după ce s-au întors din Statele Unite ale Americii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vedeta pare că l-a dat uitării pe fostul iubit fiindcă a apărut la brațul altui bărbat, în mai puțin de o lună. După ce au ales să se despartă, Viviana Sposub nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, semn că își dorea o perioadă mai liniștită.

De data aceasta, ea a postat o fotografie cu un bărbat, iar fanii s-au întrebat dacă este noul iubit sau sunt doar prieteni apropiați. Numele acestuia este Saint Levant și este un artist cunoscut, având fani în toată lumea. Viviana Sposub nu a făcut nicio declarație cu privire la fotografia postată, astfel că nu știm care este relația dintre cei doi.

Cine este Saint Levant

Saint Levant are 22 de ani, este născut la Ierusalim și crescut în Gaza. A intrat în industria muzicală în urmă cu trei ani, iar de atunci a devenit un star internațional cunoscut în întreaga lume. A lansat piesa ”Very New Friends” și a devenit hit într-un timp scurt, iar tinerii din Generația Z l-au îndrăgit într-un timp scurt.

Totodată, artistul vorbește trei limbi străine, engleză, franceză și arabă, astfel că în piesele lui se pot găsi numeroase „jocuri de cuvinte”, care i-au atras și mai mult pe fani. Reușește să aibă o deschidere către diferite colțuri ale lumii datorită talentului și a faptului că este trilingv.

CITEȘTE ȘI:Care este singurul tatuaj pe care îl are Viviana Sposub și în ce loc ascuns se află. Ce semnificație are / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191