Unul dintre bărbații care au decedat, încercând să o salveze pe adolescenta de 16 ani în Mamaia, era tatăl ei. Fata l-a privit murind pentru ea

Unul dintre bărbații care au decedat, încercând să o salveze pe adolescenta de 16 ani în Mamaia, era tatăl ei. Fata l-a privit murind pentru ea

Noi informații terifiante au ieșit la iveală, în cazul tragediei din Mamaia. O adolescentă și-a văzut sfârșitul cu ochii după ce a fost trasă de curenții puternici în largul mării, iar trei bărbați au murit, încercând să o salveze. Ei bine, se pare că unul dintre cei trei bărbați era chiar tatăl ei, iar tânăra l-a privit murind pentru ea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tragedia din Mamaia a lăsat un gol și suferință în sufletele a trei familii din România, pentru care vacanța la mare a devenit un adevărat coșmar. Trei bărbați au sărit în ajutorul fetei de 16 ani, care a fost trasă de curenții mării în larg și a fost la un pas de moarte, însă și-au pierdut viața. Unul dintre care au murit încercând să îi salveze viața este tatăl fetei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Unul dintre bărbații care au murit încercând să îi salveze viața adolescentei în Mamaia este tatăl ei

Bărbatul a lăsat tot și a sărit în mare, pentru a-i salva viața fiicei sale, după ce a privit-o la un pas de moarte. Însă, acesta a pierdut lupta cu valurile și curenții puternici și s-a stins din viață sub privirile turiștilor și a propriei lui fiice, care au stat cu sufletul la gură. Deși a dat dovadă de un curaj uriaș, acesta a fost scos din mare de salvamari și resuscitat, însă fără succes.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, un alt bărbat dintre cei trei care au murit a fost trimis în mare de propria soție, însă fără să știe ce urmează să se întâmple, conform

Medicii i-au resuscitat pe cei trei, însă în cele din urmă au fost nevoiți să constate decesul. De asemenea, adolescenta de 16 ani a fost transportată la spital.

Cine este tânărul care i-a salvat viața

Adolescenta de 16 ani a fost salvată de un tânăr pe nume Dani, care a reușit să o scoată în siguranță din mare. Deși misiunea lui a fost un real succes, băiatul nu poate să uite scenele îngrozitoare la care a luat parte. În timp ce a urcat-o pe fată pe skijet și au pornit înspre mal, trupurile celorlalți bărbați, printre care și tatăl ei, pluteau în mare și urmau să fie scoase de salvamari.

”Am fost sunat de un coleg de la o bază nautică din Mamaia Nord, că în zona pasarelei ( de la plaja Victoria) este o persoană în pericol de înec. Nu știam despre ce este vorba, iar când am ajuns fata era agățată în capătul pasarelei și abia se mai ținea, era zgâriată pe mâini. Celelalte 3 persoane pluteau deja și erau salvamarii care se chinuiau să îi scoată să îi resusciteze.

Am apucat-o pe fată, am ridicat-o pe skijet, mi-a zis să o las puțin să se liniștească. Atunci am observat că era zgâriată pe mâini. După ce s-a liniștit am dus-o la mal și au preluat-o cei de la SMURD care deja erau acolo împreună cu poliția și jandarmeria”, a declarat Dani, pentru Ziua de Constanța.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191