Portarul ceh îl are idol pe Ceh

Portarul ceh îl are idol pe Ceh

Portarul Petrolului, Lukas Zima, este într-o companie selectă. Este amic cu propriul s[u idol. În conferința de presă premergătoare partidei Petrolul-Craiova 1948, cehul Zima a dezvăluit că se cunoaște personal cu fostul mare portar Petr Ceh. Zima a mai spus că dintre portarii români îl știe pe Ionuț Radu, de la Bournemouth, și că România a avut întotdeauna portari de calitate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lukas Zima:’’Il cunosc personal pe Petr Ceh, este o persoana deosebita. Ne-am vazut de multe ori, am petrecut momente bune impreuna, am invatat multe de la el. Este un exemplu pentru toti portarii cehi.(Ti s-a mai spus ca semeni la fizionomie cu el?) Poate ca seman cu el, dar trebuie sa lucrez foarte mult sa apar ca el”.

Alături de Zima la întâlnirea cu presa a fost și antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu. El a spus că mulți oameni de fotbal l-au felicitat după succesul din Giulești. Chiar dacă a fost unul istoric, au trebuit să treacă 27 de ani ca petroliștii să bată la rapidiști, Pîrvu a declarat că băieții n-au făcut “nuntă” din această victorie și sunt concentrați pe următorul meci.

Florin Pîrvu:’’Trebuie să fim echilibrați și să avem „foame” de rezultate în continuare, pentru că numai așa putem crește. Trebuie să fim concentrați, umili, să ne gândim că meciul cu Rapid este deja istorie și că ne așteaptă un joc extrem de important cu FC U Craiova. Sunt ceva probleme legate de unele mici accidentări, dar cred că până la ora jocului acestea vor fi rezolvate de către stafful medical. Lansez un apel și pentru tot ceea ce înseamnă suflarea petrolistă, să vină alături de noi, să ne susțină, pentru că traversăm un moment bun și avem mare nevoie de suporteri. Împreună putem să facem un meci bun și să câștigăm împotriva oltenilor”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lukas Zima;„Suntem pe un drum bun și trebuie să continuăm așa. Știm că întâlnim o echipă valoroasă, dar dacă vom juca la fel cum am făcut-o în ultimele jocuri, atunci avem șanse să câștigăm. Suportul fanilor a fost extraordinar la ultimul meci, îi așteptăm să umple stadionul din nou și să ne susțină, iar la final să ne bucurăm pentru o nouă victorie”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Întâlnirea de pe ,,Ilie Oană”, ora 18.30, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horațiu Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș). Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru AVAR: Romică Bîrdeș (Pitești). Observatori: Iosif Olah (Sf. Gheorghe) și Marian Bucurescu (București). Sursa foto:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191