Prietena lui Vlad Pascu, mesaje șocante pe rețelele de socializare. Tânăra îl susține necondiționat: ”Să mai omoare pe cine vrea” / FOTO

Prietena lui Vlad Pascu, mesaje șocante pe rețelele de socializare. Tânăra îl susține necondiționat: ”Să mai omoare pe cine vrea” / FOTO

Șoferul drogat din 2 Mai a devenit ținta multor reacții de revoltă din partea oamenilor, după ce a omorât doi tineri. Ei bine, se pare că una dintre prietenele lui nu este de aceeași părere. Tânăra a decis să îl susțină necondiționat și a scris un mesaj șocant.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vlad Pascu este unul dintre cele mai controversate personaje în această perioadă. Numele lui a ajuns cunoscut după ce a omorât două persoane cu mașina și a lăsat multă durere în sufletele familiilor afectate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ei bine, dacă toți românii sunt revoltați din acest motiv, se pare că tânăra care apare în videoclipul controversat cu el, nu se simte deloc deranjată de faptele prietenului ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prietena lui Vlad Pascu îl susține necondiționat

Șoferul drogat are în jurul său o mulțime de prieteni și persoane care îl cunosc, iar aceștia știu care sunt pasiunile și viciile sale. Unii sunt revoltați de ceea ce a făcut, iar alții au ales să rămână alături de el necondiționat.

Este și cazul fetei care apare în videoclipul viral cu cei doi, care a trimis câteva mesaje șocante, care ulterior au fost făcute publice.

Tânăra a ales să rămână de partea lui indiferent de circumstanțe, chiar dacă faptele lui sunt acum motivul lacrimilor familiilor și prietenilor victimelor lui Vlad Pascu.

Prietena lui a mărturisit, fără reținere, că ea îl susține și poate să mai omoare, în continuare, pe cine vrea. Ei bine, mesajele ei au stârnit un val și mai mare de critici din partea oamenilor revoltați.

”Da, măi, eu îl susțin. E fratele meu. Să mai omoare pe cine vrea.”, sunt mesajele trimise de tânără.

Părinții lui Vlad Pascu au făcut declarații

Părinții șoferului drogat au stat departe de acest subiect patru zile, iar mai apoi au revenit cu declarații despre ceea ce urmează să se întâmple cu fiul lor.

Dacă prietenii îl susțin, Mihai și Miruna Pascu au precizat că nu vor interveni pentru fiul lor și vor lăsa legea să își facă treaba. De asemenea, doresc să le fie alături persoanelor îndurerate de moartea lui Sebi și a Robertei.

”Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis Mihai și Miruna Pascu, potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191