SUPEREXCLUSIVITATE. Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu! Manelistul, declarații exclusive după ce i-a fost percheziționată casa / VIDEO

SUPEREXCLUSIVITATE. Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu! Manelistul, declarații exclusive după ce i-a fost percheziționată casa / VIDEO

Dani Mocanu s-a trezit în această dimineață cu mascații la ușă. Oamenii legii au intervenit de urgență la primele ore ale zilei la locuința cântărețului de manele. În exclusivitate pentru am obținut și primele declarații de la artist, el aflându-se în arest la domiciliu. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de un an de zile. Cântărețul de manele este judecat pentru tentativă de omor, dar și pentru tulburararea ordinii și liniște publice. Deși se află de o perioadă bună de timp privat de libertate și nu are voie să părăsească locuința în care stă, în această dimineață a avut parte de un moment cu siguranță neașteptat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă în această dimineață. Primele declarații!

Mascații au intervenit la primele ore ale zilei și și-au făcut prezența la domiciliul lui Dani Mocanu, deși nimeni nu știa ce se întâmplă. În exclusivitate pentru , cântărețul de manele ne-a oferit și o reacție cu privire la situația din această dimineață.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dani Mocanu susține că ar fi vorba despre un dosar în plină desfășurare și nici el nu are mai multe detalii cu privire la acesta.

Întrebat dacă s-a speriat atunci când polițiștii au dat buzna în casa sa, Dani Mocanu susține că nu mai e speriat de nimic, însă mărturisește că este destul de deranjant pentru familia sa și pentru copii să se trezească din somn cu oamenii legii. Locuința manelistului a fost în întregime percheziționată, după cum mai declară el.

Dani Mocanu a avut de-a lungul timpului multe probleme cu legea

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a fost implicat în mai multe probleme cu legea. Cântărețul a fost cercetat și pentru că ar fi desfigurat în bătaie un tânăr fotbalist, în urma unei neînțelegeri în trafic.

Totodată, în 2017, Dani Mocanu a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane. În anul 2020, în plină pandemie, cântărețul de manele a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare după ce a pus pe YouTube o piesă care ar fi instigat la violența împotriva femeilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191