David a devenit Goliat!

David a devenit Goliat!

Baschetbalistul lui CSM Petrolul Ploieşti, David Raşoga, a devenit un Goliat la nivelul său de vârstă. Asta pentru că jucătorul de nici 15 ani are deja patru trofee cucerite în acest an! Este campion național cu echipele U15, U16 şi U17 ale CSM Petrolul și, de puțin timp, a cucerit cu „naţionala” U15 a României de 3×3 medaliile de aur în cadrul Gimnaziadei ISF (International School Sport Federation), ce se desfăşoară în această perioadă la Rio de Janeiro!

În formula David Raşoga, David Fometescu, Sebastian Boghean si Leonard Tompea, România a avut un parcurs cu patru victorii şi o singură înfrângere, aceasta din urmă fiind înregistrată chiar în meciul de debut: 10-13 cu Argentina. A urmat victoria cu Mexic 2, tot în grupă, scor 16-2, ce le-a adus „tricolorilor” calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, iar astăzi cele trei succese din fazele eliminatorii ale turneului: 22-7, în „sferturi”, cu Serbia, 18-12, în semifinale, cu Argentina, şi, spre seară (în România), 22-11 cu Uruguay, în finala competiţiei!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După întoarcerea din Brazilia pentru puștanul David Rașoga va urma câteva zile libere apoi va avea parte de o nouă provocare. Se va prezenta la antrenamentele echipei de seniori a Petrolului după ce, în această vară, conducerea echipei de baschet a decis să-l coopteze lîngă cei mai mari baschetbaliști ai clubului! Sursa foto:frbaschet.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191