Banc: „Iubitule, ieri am lăsat în frigider cinci sticle de bere”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Banc: „Iubitule, ieri am lăsat în frigider cinci sticle de bere”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Este sâmbătă seara și pentru această zi ne-am gândit să-ți prezentăm câteva glume tari. Pentru această seară vei găsi mai jos bancul zilei, dar și alte glume care vor reuși să-ți aducă zâmbetul pe buze. Iată ce glume ar trebui să împărtășești cu cei mai dragi oameni ție!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ne-am gândit să-ți facem seara mai bună, astfel că ți-am pregătit câteva glume tari și bancul zilei. Aceste glume îți vor aduce zâmbetul pe buze cu siguranță. Iată ce bancuri să citești sâmbăta!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bancul zilei

Gluma pe care ți-am pregătit-o pentru această seară de weekend îți va aduce zâmbetul pe buze. Acest banc este o conversație scurtă între doi parteneri și cu siguranță te va amuza teribil.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alte glume tari

Un pensionar merge la doctor:- Dom’ doctor, mă doare tare piciorul stâng!- E de la vârstă, domnule!- Păi dreptul are aceeași vârstă și nu mă doare

Culmea saraciei – atunci cand prin gaura din pantof se vede gaura din ciorap!

Contele către contesă:- Draga mea, suntem faliţi. Învaţă să găteşti, ca să putem renunţa la bucă Mai bine învaţă tu să conduci, ca să putem renunţa la şofer!

Se întoarce bărbatul de la muncă obosit și întreabă:- Ce ai pregătit pentru astăzi?Soția se urcă pe un tamburet și spune:- O poezie!

– De ce te-ai îndrăgostit de mine?- Din cauza Îți plac ochii mei?- Nu, am vederea proastă!

Un bărbat a venit la un psihiatru:- Și ce necaz te-a adus la mine, dragul meu?- Soția mea, ea zice că sunt De ce oare?- Păi, am câștigat 5 milioane de lei la loterie și le-am donat Du-te acasă, prietene, și adu-o pe soția ta. Sunt sigur că ea are nevoie acum de ajutorul unui psihiatru…

– Tată, o să folosesc vreodată în viața reală formulele pe care le învăț la matematică?- Da, bineînțeles. Într-o zi, îți vei ajuta copilul la teme.

– Cum ați ajuns să trăiți până la vârsta asta atat de relaxat?!- Am dat dreptate la toată Bine, dar acest lucru este imposibil!- Aveți dreptate!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191