“Au întors-o ca la Ploiești!”

“Au întors-o ca la Ploiești!”

Handbalistele de la Activ Prahova “au întors-o ca la Ploiești”, în turneul găzduit la Sala Sporturilor Olimpia. Atât în primul joc cât și în al doilea, Mara Arvatu și colegele sale au fost conduse pe tabelă, dar au reușit, de fiecare dată, să întoarcă soarta meciurilor în favoarea lor. În prima semifinală a ,,Cupei de Vară CS Activ Prahova”, echipa gazdă a trecut de CSM Iași după ce la pauză moldovencele au avut 5 goluri avantaj. În a doua semifinală, Unirea Slobozia a trecut la limită de CSM Deva. Au urmat, a doua zi, partidele pentru ierarhia finală. Activ a trecut în același stil de Slobozia, iar Iașiul a pierdut greu cu Deva.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au fost patru jocuri disputate, jucătoarele nu s-au menajat și au oferit destule faze spectaculoase. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Silviu Crângașu, directorul clubului, Rareș Enescu, membru în CA al clubului, și de arbitrul internațional Romeo Ștefan. Un alt moment festiv a fost al handbalistei Cătălina Sava, de la Activ. Ea a fost felicitată de conducerea clubului care i-a oferit un buchet de flori cu ocazia zilei de naștere.

Micuța și rapida handbalistă i-a răsplătit pe cei prezenți cu câteva goluri spectaculoase:’’A fost un pic obositor dar trebuie să ne dăm seama unde suntem la acest moment. Din punctul meu de vedere am întâlnit două echipe puternice cu care ne vom întâlni și în campionat. Eu spun că la acest moment suntem bine, dar mai avem de muncit, suntem echipă nouă, cu multe jucătoare venite, mai avem de pus anumite lucruri la punct, dar cred că până la startul campionatului ne vom pune la punct. Buchetul de flori este foarte frumos și le mulțumesc celor din conducere pentru acest gest.”

O evoluție foarte bună a avut și portărița Sara Abed-Kader. Ea a avut numeroase intervenții, unele în aceași fază, dar și lovituri de la ,,7 metri” parate. Portărița a declarat la final că fără apărare nici poarta nu ar exista:’’Am avut o evoluție bună în finală. Am luat meciul tare de la început, ne-am dorit această victorie, fetele au muncit și ajutându-ne una pe cealaltă am obținut victoria mult dorită. Am avut o ambiție în plus având în vedere că am întâlnit fosta echipă, dar am fost ajutată de colege și dacă apărarea merge, merge și poarta.”

Principalul Dragoș Dobrescu a declarat că echipa este pe un trend ascendent însă mai este de muncit și are așteptări mari de la toate fetele :’’A fost un turneu bun de pregătire, cu echipe care se bat la promovare. Echipele nu sunt sută la sută pregătite, ca și noi de fapt. Încercăm să jucăm cu toate jucătoarele, la fel au fost și celelalte echipe, dar ce avem noi în plus este banca. De muncit, e clar că avem foarte mult, dar … ne omoară timpul. Din păcate, timpul este scurt, acum rămâne să punem lucrurile la punct, să eliminăm greșelile tehnice, greșelile neforțate.” Iată rezultatele complete a celor două zile de handbal feminin oferite de echipe ce evoluează în Divizia A:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Semifinale:
Activ Prahova – CSM Iasi 27-25(11-16). Pentru Activ u jucat:Paraschiv, Ivașcu, Abed-Kader – M. Arvatu 5 goluri, Beșleagă 4, Capră 4, Berbece 4, Taivan 3, Toure 2, Popescu 1, Sava 1, Epureanu 1, Vrabie 1, Fânaru 1, Florea, Andrița, Dumitrașcu, Gavrilă, Grădișteanu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Unirea Slobozia – CSM Deva 26-25(15-16)

Finala mică: CSM Iasi 2020 – CSM Deva 19-21 (10-13)

Finala mare: Activ Prahova – Unirea Slobozia 26-23(10-13). Pentru Activ au jucat:Abed-Kader, Paraschiv, Ivașcu – Taivan 9 goluri, M.Arvatu 6, Sava 4, Epureanu 3, Capră 1, Berbece 1, Popescu 1, Vrabie 1, Fânaru 1, Florea, Andrița, Dumitrașcu, Gavrilă, Grădișteanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191