Un prim test pentru mai multe formule

Un prim test pentru mai multe formule

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploiești este în căutarea unor noi formule de joc având în vedere noua componență a lotului, dar și noua regulă din campionat. Formulele se formează în urma unor teste și primul dintre ele a fost în Giulești acolo unde trupa ploieșteană a fost învinsă, 76-93, de Rapid. Cu 7 jucători noi în lotul de 13 rulat, staff-ul tehnic condus de Mihai Popa a vizat în special consolidarea relaţiilor de joc.

În primele trei sferturi ale întâlnirii s-a mizat în bună măsură pe jucătorii de bază, cu experienţă în principiu, și acest lucru s-a văzut meciul fiind echilibrat. În ultimele zece minute ale jocului, Popa a rulat tot lotul deplasat, singurul nefolosit fiind tânărul Tudor Pîrvu, uşor accidentat. Pentru CSM Petrolul au jucat: Funderburk Jr (23 puncte, 4×3), Brkic (14), R. Johnson (12), Henry (6 puncte, 9 recuperări), Carpenter (5, 1×3), C. Dinu (5, 1×3), B. Popa (5, 1×3), V. Corpodean (2), G. Angelian (2), P. Voiculescu (2), L. Diaconescu, Negoiţescu şi R. Pătraru.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Managerul echipei, Ionuț Ivan, a declarat că a fost un prim meci amical din seria de şase în care se încearcă găsirea, pentru fiecare jucător, a unui rol în noua echipă:’’Nu ne-a interesat prea mult rezultatul, ne-a plăcut ce am văzut în primele trei sferturi, în care scorul a fost strâns în permanenţă, şi rămânem la ideea că în special în primele teste obiectivul este acela de a găsi cele mai bune formule de joc, ţinând cont şi de regulamentul care ne obligă să folosim permanent doi jucători români”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro. Următorul meci de verificare este programat vineri seară, de la ora 18:00, în Sala Olimpia, în compania celor de la Voluntari.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191