Gest fără precedent, în politica prahoveană. PSD, campanie uriaşă de donare de sânge. Organizațiile locale, mobilizate!

Gest fără precedent, în politica prahoveană. PSD, campanie uriaşă de donare de sânge. Organizațiile locale, mobilizate!

Mobilizare fara precedent in politica prahoveana! PSD Prahova, condusa de prefectul Virgiliu Nanu, a organizat o campanie extinsa de donare de sange pentru victimele tragediei de la Crevedia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astfel, parlamentarii PSD Prahova, alaturi de organizatiile Ploiesti si Campina, se vor afla, in urmatoarele zile, la Centrul de Transfuzii Sanguine, unde vor dona sange pentru pompierii si civilii raniti in exploziile de la Crevedia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Coordonate de presedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, filialele locale ale social-democratilor va inregistra un record absolut in ceea ce priveste implicarea directa a politicienilor prahoveni in salvarea vietilor omenesti.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Printre cei care au anuntat ca vor dona sange se numara deputatul Bogdan Toader, senatorul Laura Moagher, subprefectul Emil Draganescu, acesta din urma fiind un donator constant, si membrii ai PSD Ploiesti si PSD Campina.

Sunt asteptate sa se alature campaniei si social-democratii din celelalte organizatii prahovene.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191