Muza lui Cătălin Botezatu a primit caviar tocmai de la tatăl surorilor Hadid! I-a făcut livrare specială

Muza lui Cătălin Botezatu a primit caviar tocmai de la tatăl surorilor Hadid! I-a făcut livrare specială

Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a livrat, în premieră, celebrul său caviar și în România. Beneficiar a fost un model cunoscut de la noi, frumoasa Alexandra Doicescu, despre care presa a scris, recent, că ar fi noua muză a lui Cătălin Botezatu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cel mai scump caviar din lume a ajuns, pentru prima dată, și în România. Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a făcut o livrare specială pentru o româncă de o frumusețe răpitoare. Este de vorba de modelul Alexandra Doicescu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tânăra, care a fost surprisă în compania lui Cătălin Botezatu la Untold, și-a dorit foarte mult acest caviar și a apelat la tatăl surorilor Hadid, pe care-l cunoaște personal, deoarece acesta nu poate fi comandat încă în România, ci doar în orașe precum Los Angeles, Londra sau Dubai.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alexandra Doicescu: „Mohamed Hadid este un bun prieten de-al meu”

Îmi doream foarte mult acest caviar, dar nu găseam modalitatea de livrare în România de pe site-ul lor. Mohamed Hadid, pe care îl cunosc personal și este un bun prieten de-al meu, a fost cel care a făcut toate demersurile ca să îmi livreze special aceasta comandă, împreună cu Ali, patronul de la Gourmet House of Caviar, pe care l-am cunoscut prin intermediul lui Mohamed Hadid, care este un om deosebit. Am primit și de la Gourmet house of Caviar, de asemenea niște produse minunate”, a declarat Alexandra Doicescu, pentru Click!

O cutie de 500 de grame din „world’s most desirable caviar” (cel mai dorit caviar din lume) poate ajunge la suma exorbitantă de 9000 de lire.

Cine este Alexandra Doicescu? A petrecut cu Botezatu la Untold!

Alexandra Doicescu (24 de ani) este fiica unui medic chirurg celebru, și despre ea presa a scris, recent, că ar fi noua muză din viața lui Cătălin Botezatu. Cei doi au fost împreună la Festivalul Untold de la Cluj, unde Bote s-a afișat cu bruneta fără rezerve.

Designerul a stat numai cu ochii pe ea și i-a și oferit chiar și un buchet imens de trandafiri albi.

Alexandra si Cătălin se cunosc de un de zile. Superba brunetă, care a terminat Facultatea de Medicină recent este și model în prezentările lui. Alexandra a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week, în show-urile lui Botezatu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191