Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Jurații, impresionați de profa’ de twerk. Andra Bucur a reușit să îi cucerească pe chefi. Sorin Bontea: „Nu mă uit, nevastă n-am vrut” / VIDEO

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Jurații, impresionați de profa’ de twerk. Andra Bucur a reușit să îi cucerească pe chefi. Sorin Bontea: „Nu mă uit, nevastă n-am vrut” / VIDEO

În ediția cu numărul patru a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Andra Bucur, care este profesor de twerk, a făcut un show de zile mari în platoul show-ului culinar și a reușit să îi impresioneze pe jurați cu mișcările ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ediția din data de 5 septembrie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite, Andra Bucur, profesor de twerk a reușit să îi cucerească pe jurați cu mișcările sexy și energia cu care a intrat în platoul show-ului culinar. Pe lângă talentul la dans, tânăra în vârstă de 34 de ani a demonstrat că se pricepe și în bucătărie și a gătit un burrito light de pui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Andra Bucur a reușit să îi cucerească pe chefi

Andra Bucur are 34 de ani și locuiește în Cluj Napoca. Este profesoară de twerk și a venit în emisiunea Chefi la cuțite cu scopul de a-i impresiona pe jurați dar și pentru a demonstra că o femeie poate să fie și sexy și să și gătească în același timp.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Concurenta a ales să le gătească juraților burrito cu pui și salată mexicană.

Andra Bucur s-a prezentat în fața chefilor în pași de dans

Când ușile s-au deschis pentru ca Andra Bucur să meargă în fața juraților, concurenta a ales să facă un show incendiar, făcându-și intrarea în platou în pași de dans. Chefii au fost rămas muți de uimire și s-au bucurat de spectacolul oferit.

Andra Bucur le-a dezvăluit juraților că este instructoare de twerk profesionist, și că este reprezentanta comunității din România.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191