Fiicele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare. Ce-au făcut fetițele după întâlnirea cu Daniel Balaciu: ”Nu vor să vorbească”

Fiicele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare. Ce-au făcut fetițele după întâlnirea cu Daniel Balaciu: ”Nu vor să vorbească”

Fiicele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare, în urmă cu ceva timp. Make-up artista a aflat tot ce s-a întâmplat de la una dintre fiicele sale, Celine, și a observat cât de speriate sunt după acel eveniment.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Roba a mers la tribunal pentru a oferi noi declarații. Aceata nu s-a întâlnit cu tatăl fetițelor, el aflându-se la o expertiză psihologică în București. După ce a ieșit de la audieri, a oferit mai multe declarații cu privire la vizita fetițelor la tatăl lor, Daniel Balaciu, aflat în închisoare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce au făcut fetițele după ce l-au vizitat pe tatăl lor în închisoare

Fiicele Danei Roba l-au vizitat pe tatăl lor în închisoare, cât timp ea se afla la spital. Chantal și Celine sunt șocate de ceea ce au văzut și nu vor să vorbească cu nimeni, nici cu psihologul adus de mama lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tragedia prin care a trecut Dana Roba este cumplită, fiind la un pas de a-și pierde viața. A reușit să treacă peste tot ce i s-a întâmplat, iar acum luptă pentru dreptate. După ce a ieșit de la tribunal, a povestit despre întâlnirea fiicelor ei cu Daniel Balaciu. Celine i-a spus mamei tot ce s-a întâmplat și se pare că niciun dintre fetițe nu a vrut să vorbească cu bărbatul, fiind extrem de speriate.

Daniel Balaciu ar fi avut altă relație

Daniel Balaciu ar fi avut altă relație și le-a spus celor două fetițe, Chantal și Celine, că ar vrea să aducă o altă mămică în familie. Ele i-au spus mamei discuția, inclusiv că au văzut și fotografii cu „viitoarea mămică”. Dana Roba a menționat că fostul soț și-ar fi dorit să nu se recupereze în urma bătăii primite, pentru a-și putea continua viața alături de altcineva.

CITEȘTE ȘI: Dana Roba, apel disperat pe rețelele de socializare. Make-up artistul a cerut ajutor: ”Vă rog din suflet să…” / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191