Lună plină la Petrolul!

Lună plină la Petrolul!

A doua parte a lunii se anunță una plină la Petrolul. Asta pentru că urmează dueluri în Superliga României, împotriva celor de la CFR Cluj & Hermannstadt, dar și jocul de Cupa României cu Progresul Pecica, ce urmează a fi programat. Tot în partea a doua a lui septembrie fotbaliștii Petrolului vor vedea partea plină a paharului! Asta datorită faptului că în lot sunt patru jucători și un oficial care își sărbătoresc ziua de naștere! Este vorba despre Mihnea Rădulescu, Valentin Țicu, Mihai Dumitriu, Costel Ilie și Gicu Grozav!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ar fi grozav ca Petrolul să scoată punct sau puncte din înfruntarea cu CFR Cluj. Mijlocașul Hanca a marcat iar după mult timp, în amicalul cu Chindia, și vrea să înscrie și în mod oficial, iar următorul prilej este chiar pe terenul din Gruia. Pe terenul de la Ploiești, Pîrvu și colegii săi au avut destui absenți în testul cu Chindia. Doi dintre aceștia, Jefferson și Diomande, tind să fie trecuți la capitolul ,,mari dezamăgiri’’ ca să nu scriu altfel. Brazilianul a fost înlocuit în prima parte a meciului cu U Cluj apoi s-a accidentat, a revenit cu Rapid și Craiova, după care s-a reaccidentat! La fel și ivorianul Diomande cel care a reintrat cu Dinamo și Oțelul după care “a picat” din nou!

Hanca: Este o saptamana importanta deoarece pregatim meciul cu CFR Cluj. Sper sa fie un inceput al golurilor pentru mine, dar important este sa revenim la ceea ce am facut bine in meciurile trecute, sa fim organizati si sa mergem la Cluj sa luam puncte. Cred ca suntem pe un trend ascendant si trebuie sa ne pregatim bine pentru ca urmeaza un meci important, cu o echipa buna si e bine sa facem puncte”.

Florin Pîrvu:’’Jefferson si Diomande acuza ceva probleme medicale si se pregatesc separat in sala de forta impreuna cu preparatorul fizic Carlos Menendez. La CFR vom avea un joc important, stim ce ne asteapta, contra unei forte a campionatului. Ca de fiecare data mergem sa facem o partida buna si sa ne intoarcem cu punct sau puncte de acolo.(N.r. Va e teama sa luati multe acolo?) Nu ne gandim sa luam multe acolo, vom vedea ce va fi in joc, avem mentalitate buna si sper sa se vada acest lucru si la Cluj”. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191