Cele mai afectate zodii de Luna Nouă de pe 15 septembrie. Viața le va fi dată peste cap și vor întâmpina mari probleme

Cele mai afectate zodii de Luna Nouă de pe 15 septembrie. Viața le va fi dată peste cap și vor întâmpina mari probleme

Luna Nouă din septembrie va fi în Fecioară, așa că energia va fi destul de pozitivă pentru toate zodiile, doar cinci vor fi mai afectate de faza lunară menționată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 Conform calendarului lunar, Luna Nouă din septembrie va fi ultima a verii, astfel că energia ei va fi puțin capricioasă pentru cinci semne ale zodiacului, care vor deveni cele mai afectate în diverse domenii ale vieții lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Conform calendarului lunar din septembrie, Luna Nouă a acestei luni va avea loc în această noapte, pe 14 septembrie, ținând până la primele ore ale zilei de 15 ale aceleiași luni. Această lună va avea apogeul peste constelația Fecioarei, iar unele semne vor fi afectate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Aceste 5 zodii vor fi cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie

Berbec

Acesta este primul dintre cele cinci semne care vor fi cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie. Conform previziunilor făcute, oamenii născuți sub acest semn vor primi o lovitură energică care îi va determina să-și schimbe rutina zilnică și, mai ales, să profite de oportunitățile pe care le oferă această bază lunară pentru a putea evolua. Acest timp este destul de favorabil pentru a găsi un echilibru între plăcerile erotice și valorile tale ca persoană.

Rac

În cazul acestui semn zodiacal, Luna Nouă din septembrie îi va permite să reevalueze drumul pe care îl parcurge viața lui, mai ales în chestiuni economice, deoarece este important să învețe să fie mai responsabil cu cheltuielile sale și să-și creeze un obicei de a începe să salveze bani. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să aveți o stabilitate financiară mai mare.

Leu

Acesta este un alt semn care se regăsește printre cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie, deoarece, conform previziunilor, semnul de foc va avea timp să-și restabilească anumite obiective personale pentru care a decis să urmeze o altă Această lună este, de asemenea, destul de favorabilă pentru a avea o căutare spirituală care te conduce la vindecare la nivel emoțional.

Săgetător

În cazul Săgetătorului, ceea ce îți va oferi această Lună Nouă din septembrie va fi iluminare în chestiuni profesionale. Este timpul să te concentrezi pe acea creștere profesională după care tânjești. Această energie te va ajuta, de asemenea, să te concentrezi mai mult asupra imaginii tale publice și asupra modului în care te văd ceilalți.

Vărsător

În cele din urmă, aceasta este ultima dintre zodiile care vor fi, de asemenea, printre cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie, datorită faptului că această stea se află în a șaptea ta casă, îți va permite să ai o concentrare mai mare cu cercurile tale sociale, dar mai ales cu acele relații personale în care trebuie să-ți îmbunătățești comunicarea. Este important să găsești echilibrul între ceea ce spui și ceea ce faci, pentru că în acest fel te poți asigura că toate relațiile și legăturile tale personale rămân sănătoase și stabile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191