Marius Elisei a lipsit din prima zi de școală a fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „A ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început”

Marius Elisei a lipsit din prima zi de școală a fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „A ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început”

Marius Elisei nu a fost alături de Isabela, fiica lui și a Oanei Roman, în prima zi de școală. Vedeta a fost cea care a condus-o în clasă pe fetiță, care acum a început clasa a III-a, la o școală privată din București.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe Instagram, încă de la prima oră a dimineții, Oana Roman a postat mai multe fotografii alături de Isabela. Vedeta a condus-o pe fetița ei la școala privată unde a înscris-o chiar de anul acesta. Până de curând, Isabela era la o școală de stat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oana Roman, despre fiica ei care merge la o școală privată: „Va fi un pic greu până se va acomoda”

În declarațiile ei, Oana Roman a menționat că Marius Elisei a fost marele absent, nu a condus-o pe Isabela în prima zi din noul an școlar. „Azi Isa a început clasa a 3 a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum”, a scris vedeta pe Instagram.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Și a continuat; „Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”.

Până acum, Marius Elisei, care nu mai formează un cuplu cu Oana Roman, nu a făcut dezvăluiri despre prima zi de școală a fiicei sale, Isabela.

De ce Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată

Isabela are 9 ani și a învățat până în iunie la Școala Gimnazială Maria Rosetti, unde a obținut rezultate excelente. Fiica Oanei Roman e elevă în clasa a III-a dinu această toamnă, însă va învăța la o școală privată din Pipera.

Fiica lui Petre Roman a decis să o mute pe fetiță la altă unitate de învățământ, după schimbările anunțate la Școala Gimnazială Maria Rosetti. Vedeta nu are nimic de reproșat profesorilor care s-au ocupat de educația fiicei sale, însă nu este de acord cu schimbările ce vor urma a fi puse în aplicare din această toamnă la școala de stat.

Pentru că sunt foarte mulți elevi și nu mai au loc în clase, cei de la conducerea instituției de învățământ au decis să aducă niște containere pe care să le monteze în curtea școlii, iar copiii să învețe acolo.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Fiica lui Petre Roman nu este de acord ca Isabela să învețe într-un container, astfel că decizia a fost să o mute la o altă școală. Oana Roman consideră că aceste condiții nu vor fi în regulă pentru niște copii de 9 ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191