Handbalistele Activului au avut sentimentul de déjà vu

Handbalistele Activului au avut sentimentul de déjà vu

Activ Prahova Ploiești a câstigat derbiul etapei a 2-a a Diviziei A de handbal feminin disputat la Slobozia. Handbalistele Activului se poate spune că au avut sentimentul de déjà vu împotriva fetelor de la CSM Unirea. Asta pentru că au câștigat așa cum au făcut-o și la turneul din august când s-au impus la fel în fața ialomițencelor. Atunci și-au revenit după pauză și au câștigat, la fel și acum numai că s-a petrecut în fief-ul vechii rivale.

Activ Prahova a început bine meciul și a condus permamnent numai că după jumătatea primei reprize a intervenit un scurtcircuit, gazdele au profitat și au intrat în avantaj la pauză:14-11. Se pare că minutele de odihnă le-au trezit pe jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru. Handbalistele Sloboziei au mai condus 10 minute din partea secundă atunci când extrema Gabi Vrabie a restabilit egalitatea. Cu câteva schimbări în echipă formația prahoveană a preluat conducerea și a stat bine în defensivă, poarta având un rol important. Ani Dumitrașcu și celelalte fete au condus permanent și au reușit să câștige jocul, scor final:23-26.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru Activ au jucat: Abed-Kader, Paraschiv – Vrabie 6 goluri, Epureanu 4, Fînaru 4, Beșleagă 3, Florea 3, Sava 2, Berbece 1, Arvatu 1, Popescu 1, Taivan 1, Capră, Dumitrașcu. Runda viitoare, duminică, 24 septembrie, formația susținută de CJ Prahova va juca, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Ștefania Epureanu:’’A fost un meci greu, ne asteptam. Am pregatit toata saptamana jocul si imi pare bine ca am revenit. Am crezut pana in ultima secunda in noi, am dat dovada de unitate si de atitudine in teren. Suntem fericite pentru succes si ne gandim la meciul urmator.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cristiana Florea:’’Sincer, am avut emotii pentru ca am jucat aici sezonul trecut, dar acum joc pentru Ploiesti, ma bucur foarte mult ca am adus victoria acasa, am adus cele trei puncte si ne bucuram foarte mult ca am castigat aici. Am avut o cadere in prima repriza si cred ca s-a intamplat din cauza relaxarii, dar ne-am revenit, ne-am adunat fortele si am luptat pana la capat!”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191