Teo Trandafir se întoarce! Ce emisiune va prezenta, după ce Kanal D a lăsat-o fără show: „Abia aștept să începem”

Teo Trandafir se întoarce! Ce emisiune va prezenta, după ce Kanal D a lăsat-o fără show: „Abia aștept să începem”

Teo Trandafir vine cu o veste bună pentru fanii săi, astfel că aceștia o vor putea auzi din nou, însă de data aceasta la radio. Kanal D a decis în această toamnă să scoată emisiunea „Teo show” din grila de programe.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la emisiunea „Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe cei doi prezentatori „Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

„Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate  în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus Mihai Hînda.

Începând de săptămâna viitoare, la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00, „Bară la Bară”,  o emisiune plină de energie și bună dispoziție, care îți face după-amiezile mai frumoase. Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde s-ar afla aceștia, în trafic, la birou, în intimitatea locuințelor, cu dialoguri spumoase, interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din „Bară la Bară” una dintre experiențele cele mai așteptate ale zilei. 

După 10 ani în trustul Kanal D, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe, anunță Prezentatoarea a confirmat informația, însă nu a vrut să dea mai multe detalii.

Șefii de la Kanal D au decis să scoată de pe post emisiunea „Teo Show” începând cu această toamnă. Momentan, Teo Trandafir a rămas fără niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta.

Pentru sursa mai sus-menționată, Teo Trandafir a confirmat informația apărută în presă. Emisiunea „Teo Show” nu va mai difuzată la Kanal D. Show-ul de divertisment era pe micul ecran din anul 2013.

În primii ani, emisiunea a fost difuzată în timpul săptămânii, după-amiază, apoi „Teo Show” a fost mutat în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 10 dimineața. În luna iulie, șefii de la Kanal D au decis ca emisiunea prezentată de Teo Trandafir să fie difuzată aproape de miezul nopții, la ora , lunea și marțea.

Șefii de la Kanal D au anunțat că vedeta rămâne în trustul lor, dar mometan aceasta se află într-o pauză. „Emisiunea «Teo Show» se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191