Laurette, gest total neașteptat în public! Vedeta nu ține deloc cont de Codul Bunelor Maniere când iese din casă. Apariția cu care și-a surprins fanii în timpul zilei / PAPARAZZI

Laurette, gest total neașteptat în public! Vedeta nu ține deloc cont de Codul Bunelor Maniere când iese din casă. Apariția cu care și-a surprins fanii în timpul zilei / PAPARAZZI

Paparazzii au ieșit, din nou, la ”vânătoare de vedete”, iar de această dată în prim plan s-a aflat nimeni alta decât Laurette, diva din showbiz-ul românesc. Iată cum a fost suprins, de această dată, vedeta de către PAPARAZZI , când credea că nimeni nu o vede. Fiți pe fază! Vă arătăm imagini în exclusive cu Laurette care a făcut gest total neașteptat în public.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Înainte era văzută destul de des în spațiul public, acum însă mai puțin. Și, cu toate acestea aparițiile ei la televizor, în diferite emisiuni, sau pe rețelele sociale, au făcut-o și cunoscută. Ei bine, puțini sunt cei care știu cine este, de fapt, Laurette.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mai știm despre aceasta că s-a lansat în lumea mondenă în urmă cu mulți ani, asta în urma unui scandal de proporții cu Stelian Ogică. În prezent, aceasta are o fetiță și se bucură zilnic de momentele frumoase pe care le petrece alături de ea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Laurette nu ține deloc cont de Codul Bunelor Maniere când iese din casă

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le surprind în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când în vizorul camerelor de filmat s-a aflat chiar Laurette.

Din imaginile suprinse de camerele de filmat ale paparazzii-lor , vă spunem că vedeta din showbiz-ul de la noi a fost văzută, pe străzile Capitalei, chiar în timp ce mergea spre instituția de învățământ la care studiază fiica ei.

Apariția cu care și-a surprins fanii în timpul zilei

Se vede că Laurette este o mamă grijulie și își ocupă tot timpul liber cu fetița ei, căci vedeta a venit la școala copilei cu mult timp înainte, astfel pentru a se asigura că cea mică nu pățește nimic. Îmbrăcată elegant, ea a atras toate privirile.

Cu toate acesta, vă spunem că, imediat după ce au plecat spre mașina pe care vedeta din showbiz-ul românesc o avea parcată undeva Putin mai departe de școală, gestul acesteia nu putea să nu fie sesizat și el. Așadar, în plină zi, a făcut un gest de zile mari ce ar putea-o cataloga departe de lista Codului Bunelor Maniere.

CITEȘTE ȘI: Xtra Night Show. Care e relația dintre Laurette și Magaye Gueye. Sunt din nou împreună? Vedeta locuiește în apartamentul lui: ”Mai avem ș” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191