Huja a fost într-un loc “foarte dark”

Huja a fost într-un loc “foarte dark”

Fotbalistul Petrolului, Marian Huja, a fost marcat de perioada de după accidentarea suferită în ianuarie, în cantonamentul din Turcia. Atunci româno-portughezul a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul piciorului stâng. Din această cauză a trebuit să stea aproximativ 300 de zile departe de gazon. În toată această perioadă fundașului i-a fost foarte greu recunoscând că a intrat în depresie! A trecut și de acest obstacol și starea de spirit i s-a schimbat total odată cu recuperarea și reîntoarcerea pe teren în jocul din Cupa României.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Marian Huja:’’N-am avut emotii m-am gandit doar sa intru si sa ajut echipa, sa obtinem victoria, doar asta a fost in gandul meu. Cand am intrat pe teren nu m-am gandit la accidentare, nu m-am gandit deloc, doar sa-mi fac treaba cum am facut mereu. (n.r. cum ai caracteriza aceste aproape 300 de zile in care nu ai jucat?) Depresie! Sincer, foarte greu. Cand esti intr-un moment bun si te accidentezi parca iti dispare tot. Te simti intr-un loc “foarte dark” si singur”.

Fotbalistul de 24 de ani a mai spus că nu îi este teamă să bage piciorul la minge așa cum se mai întâmplă în unele cazuiri cu cei care revin după accidentări grave:’’Nici eu nu stiu cum am trecut peste aceasta accidentare. Dupa operatie am zis ok, sa nu fiu o victima, sa atac situatia si asa a fost in fiecare zi. Lumea imi spunea ca la trei luni o sa treaca repede, la patru si tot asa. Acum ca sunt pe teren si ma antrenez cu colegii, am gustat un pic dintr-un meci oficial si acum, sincer, vreau sa uit ca m-am accidentat. Nu ma mai gandesc, nu mai am emotii, muncesc sa revin la forma pe care am avut-o si chiar sa devin mai bun decat am fost”.

Petrolul mai are în lot un fotbalist cu aceași accidentare. Este vorba despre mijlocașul Mario Bratu cel care, conform previziunilor medicale, va reveni la antrenamente peste doua saptamani. Bucuros de revenirea lui Huja a fost și antrenorul Florin Pîrvu care, la acest moment, are destule variante la nivelul fundașilor centrali. Huja este în lot pentru meciul de la Iași:’’Ma bucur foarte mult ca Marian este alaturi de noi. L-am asteptat mult, a revenit, din punct de vedere medical este bine, a jucat 15 minute in meciul de cupa si ne bucuram ca este alaturi de noi. In perioada urmatoare cu siguranta va avea mai multe minute meci de meci. In privinta meciului de la Iasi ne dorim sa castigam, sa intrerupem aceasta serie fara victorie”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Întâlnirea din capitala Moldovei va începe la ora 18.00 și va fi condusă de către o brigadă formată din Viorel Flueran (Craiova) – Valentin Avram (București) și Marius Bobe (București). Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila). Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Arbitru AVAR: Alexandru Filip (Constanța). Sursa foto:fcpetrolul.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191