SUPEREXCLUSIVITATE. Gabriela Firea este soacră mare! Fiul ei se cunună astăzi cu aleasa inimii sale. Imagini în timp real de la evenimentul cu ștaif din Capitală

SUPEREXCLUSIVITATE. Gabriela Firea este soacră mare! Fiul ei se cunună astăzi cu aleasa inimii sale. Imagini în timp real de la evenimentul cu ștaif din Capitală

Zi importantă pentru Gabriela Firea! Spunem asta, pentru că fiul cel mare, Tudor, se căsătorește civil astăzi cu aleasa inimii lui, iar vă prezintă primele imagini de la evenimentul care se anunță a fi unul spectaculos. Iată ce invitați le-au fost alături în acest moment.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Emoții mari pentru Gabriela Firea! Fostul ministru este astăzi soacră mare, asta pentru că fiul ei cel mare, Tudor, se căsătorește civil cu iubita lui. Cei doi au ales o locație de lux din Capitală pentru petrecere, iar primii invitați au început să sosească în urmă cu câteva ore.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fiul cel mare al Gabrielei Firea se căsătorește civil cu iubita lui

Gabriela Firea are un fiu din prima căsnicie cu Răsvan Firea, pe Tudor, cel care astăzi s-a căsătorit cu iubita lui. Tudor Firea nu are legătură cu lumea mondenă și a stat mereu departe de lumina reflectoarelor, drept dovadă că doar persoanele apropiate au știut că Tudor Firea și partenera lui vor face astăzi pasul cel mare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La 28 de ani, Tudor Firea este un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Gabriela Firea și fiul ei au împreună o afacere, mai exact o firmă de imobiliare, unde fostul ministru este acționar majoritar.

Astăzi, Tudor Firea și iubita lui au sărbătorit logodna și au spus cel mai important „Da” din viața lor. Cei doi au decis să organizeze o petrecere la care au participat doar membrii familiei, prieteni și persoane apropiate Gabrielei Firea și lui Florentin Pandele. Evenimentul este unul mai restrâns, asta pentru că nunta va avea loc anul viitor, în vară.

Paparazzii au surprins primele imagini de la petrecerea de după cununia civilă. Tudor Firea și iubita lui nu au fost văzuți asta pentru că au ajuns la locație cu câteva ore înainte să înceapă, oficial, petrecerea.

Primele imagini de la eveniment

Cei care au ales să le fie alături în această zi importantă au început să sosească în jurul orei 16:00, iar printre invitați se numără Mirela Vaida, Anghel Iordănescu și soția. Gheorghe Nețoiu și partenera lui sunt nașii de cununie ai cuplului, iar cei doi au sosit în urmă cu câteva ore la restaurant.

Tot atunci au ajuns și Gabriela Firea, împreună cu Florin Pandele. Ulterior, și alți invitați au ajuns la restaurantul de lux. Câteva ore mai târziu, la locație a ajuns și fiul lui Gheorghe Nețoiu. După alte câteva ore, au sosit și Adrian Năstase, dar și Dumitru Dragomir, împreună cu soția. De asemenea, și Crina Abrudan, alături de Gabi Popescu, au fost văzuți în timp ce se îndreptau către restaurant. După alte câteva minute, a sosit și Marcel Pavel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191