Consiliul Local Ploiesti l-a mandatat pe primarul Volosevici sa voteze pentru rezilierea contractului cu ROSAL

Consiliul Local Ploiesti l-a mandatat pe primarul Volosevici sa voteze pentru rezilierea contractului cu ROSAL

Primarul Andrei Volosevici a primit mandat din partea Consiliului Local Ploiesti pentru a putea vota pentru rezilierea contractului cu ROSAL, in cadrul unei sedinte de CL care a avut loc astazi, la ora 13.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

ADI Deșeuri urmează să supună din nou la vot o propunere de reziliere a contractului cu Rosal pentru ridicarea deșeurilor din așa-zisul sector 2-6, care include și Ploieștiul. Dezbaterea vine la mai puțin de o lună de când primarii respinseseră o altă propunere de reziliere. Și acum, ca și atunci, procedura vine din cauza neplății redevenței.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deșeurilor Ploiești – Prahova”, structură care gestionează activitatea de ridicare a deșeurilor în numele majorității primăriilor din județ, urmează să pună din nou în dezbatere o propunere de reziliere a contractului cu Rosal, după ce și în septembrie a avut loc un vot pe această temă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La fel ca date trecută, propunerea e pusă pe seama faptului că operatorul nu a plătit la timp redevența cuvenită către asociație pentru folosirea bunurilor puse la dispoziție de autoritățile locale.

Automat, conform statutului asociației, consiliile locale trebuie să-și împuternicească reprezentanții în Adunarea Generală a ADI pentru a putea vota.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191