Ultimele preliminarii pentru Neagu

Ultimele preliminarii pentru Neagu

Cristina Neagu va participa la ultimele preliminarii europene din cariera sa. Handbalista și-a anunțat retragerea de la echipa națională după Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Până atunci Neagu vrea să ajute naționala să se califice la Euro 2024 găzduit de Austria, Ungaria și Elveția. Startul calificărilor la Europeanul în trei țări este dat astăzi România urmând să întâlnească Bosnia, în Sala Sporturilor din Mioveni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

România-Bosnia va fi de la ora 17:30, în dorect la Pro Arena, iar Neagu își dorește ca
suporterii naționalei să umple sala argeșeană. “ Este cumva clar că vom porni din postura de favoriţi, însă nu subestimăm adversarul. Jucăm acasă, ne dorim să începem cu dreptul, să obţinem o victorie categorică. Sper că oamenii vor veni în număr cât mai mare la sală, să ne susţină, avem nevoie de sprijinul lor, ne dorim să câştigăm”, a declarat Neagu la conferința de presă.

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Florentin Pera, a declarat în cadrul conferinței că fetele au doar varianta succesului având în vedere că, din punct de vedere valoric, Bosnia este “Cenușăreasa” grupei. ‘’Este un meci important pentru noi, chiar dacă la prima vedere plecăm din postura de favoriţi. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul, vom trata cu maximă seriozitate, concentrare şi cu gândul doar la victorie în acest joc. Ne dorim să valorificăm la maxim fiecare zi petrecută în cantonamentul echipei naţionale. Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm, acesta este obiectivul echipei”, a declarat Pera.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În preliminariile Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2024, naţionala României a fost repartizată în Grupa 1, alături de Croaţia, Grecia şi Bosnia Herţegovina. La turneul final vor participa 24 de echipe, primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea (20 în total). Gazdele Austria, Ungaria şi Elveţia sunt calificate direct la turneul final. Sursa foto:frh.ro/gsp.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191