După Andreea Tonciu, Daniel Niculescu are o altă mare „iubire”! Dovada clară că soțul vedetei nu se uită deloc la bani dacă vrea ceva cu adevărat / PAPARAZZI

După Andreea Tonciu, Daniel Niculescu are o altă mare „iubire”! Dovada clară că soțul vedetei nu se uită deloc la bani dacă vrea ceva cu adevărat / PAPARAZZI

Daniel Niculescu are o altă mare „iubire” după Andreea Tonciu. Paparazzii , site-ul numărul unu de știri mondene din România au fost pe „urmele” lui și au surprins dovada clară că nu se uită deloc la bani atunci când își dorește ceva cu adevărat. Imagini rare cu soțul vedetei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Andreea Tonciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Daniel Niculescu. Cei doi au parte de multe momente speciale împreună, iar bineînțeles că au mare grijă să se sprijine atât la bine, dar și la greu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Daniel Niculescu, o altă „iubire” după Andreea Tonciu

Fără doar și poate, soțul Andreei Tonciu știe să profite din plin de orice moment, iar totodată nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile lui. Ei bine, spunem că Daniel Niculescu are o altă mare „iubire” după soția lui pentru că este pasionat de mașini de lux.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Noi tragem doar concluziile, mai ales dat fiind faptul că soțul Andreei Tonciu și-a făcut apariția de data aceasta pe străzile din Capitală la volanul unui Mercedes G Class, care are o valoare de peste de euro. Prin urmare, putem spune că pentru Daniel Niculescu banii nu sunt o problemă dacă își dorește ceva cu adevărat.

Cu atât mai mult, Daniel Niculescu a mers cu bolidul de lux la un magazin de tuning. În momentul în care s-a dat jos din mașină, soțul Andreei Tonciu a căpat cheile pe jos și s-a aplecat pentru a le recupera.

Nu putem trece cu vederea faptul că bărbatul care i-a cucerit inima Andreei Tonciu a vorbit la telefon o bună parte din timp, potrivit imaginilor surprinse de paparazzii

Câți bani a investit Andreea Tonciu în apartamentul de lux în care se va muta

În pragul unei noi etape în viața sa, Andreea Tonciu se pregătește să se mute într-un apartament de lux, împreună cu soțul său și fiica lor adorabilă, Rebeca. Anul trecut, cei doi parteneri au decis că e momentul pentru un spațiu mai generos, așa că au achiziționat o locuință impresionantă în valoare de de euro, situată într-o zonă de prestigiu din București.

Andreea Tonciu a dezvăluit pentru că se află în plin proces de renovare a noii locuințe, concentrându-se asupra fiecărui detaliu pentru a crea un ambient perfect pentru familia sa. Vedeta a mărturisit că a investit o sumă substanțială în imobil și mai are în plan alte investiții. Cu umor, Tonciu a menționat că i-a spus soțului său că banii cheltuiți în renovare ar fi putut fi suficienți pentru achiziționarea unei vile spațioase și impunătoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191