Ce spune poliția despre arestarea lui Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan: „Mai multe femei angajate…”

Ce spune poliția despre arestarea lui Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan: „Mai multe femei angajate…”

Flavius Nedelea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă decizia nu este una definitivă. Procurorii îl acuză de stabilirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte pe care acesta le deține. Citește mai multe detalii mai jos!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost ridicat de procurorii DIICOT, după ce a fost acuzat într-un dosar de prostituție. Afaceristul deține mai multe localuri de noapte, iar angajatele lui ar fi practicat servicii și el le coordona și monitoriza activitatea prin cazare și alte servicii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Flavius Nedelea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Flavius Nedelea are probleme mari cu legea, iar afaceristul urmează să fie cercetat, după ce a fost dus la audieri și arestat preventiv pentru 30 de zile. Dansatoarele care erau angajate în localurile de noapte practicau servicii „discrete” pentru clienți.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce se arată în comunicatul poliției

”La data de , procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, inclusiv la sediul și punctele de lucru al unor persoane juridice, în municipiile București și Constanța, dar și pe raza județului Ilfov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

S-a reținut că, începând cu anul 2017, pe raza municipiilor București și Constanța s-a constituit și acționează un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip streaptease practică prostituția.

Liderul grupului, alături de alți trei membrii, coordonează întreaga activitate referitoare la modul de acțiune în ceea ce privește activitatea de proxenetism a grupului, angajează dansatoare tip streaptease care să practice prostituția, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție, asigură cazarea tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor asigură protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția prin intermediul agenților de pază angajați, colectează sumele de bani obținute de către tinerele determinate să practice prostituția pentru sine în baza înțelegerilor prealabile cu acestea, oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor.

Ceilalți membrii angajează dansatoare, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție și asigură condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul clubului, colectează sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către angajate și oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost.

De asemenea, parte din clienți, sunt racolați prin intermediul unor taximetriști , în schimbul unor comisioane. La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane. Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și jandarmilor din cadrul Inspectoratului General aa Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul poliției.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191