Subprefectul de Prahova Emil Drăgănescu participă la un curs organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Rezilienta, la Palatul Victoria. Tema- situatiile de urgenta

Subprefectul de Prahova Emil Drăgănescu participă la un curs organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Rezilienta, la Palatul Victoria. Tema- situatiile de urgenta

Subprefectul județului Prahova Emil Drăgănescu, în calitate de coordonator al Compartimentului pentru Situații de Urgență din instituție, a participat la un curs de pregătire, la Palatul Victoria.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Cancelaria Primului Ministru de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență. În timpul cursului, subprefectul Drăgănescu și colegii săi cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență au fost implicați în simulări complexe, abordând scenarii și reacții ale autorităților centrale și locale în fața unor situații de criză majore.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acest curs reprezintă un pas semnificativ în pregătirea și consolidarea capacității instituției pentru a răspunde eficient în caz de urgență, asigurând siguranța și protecția comunității din județul Prahova.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„In calitate de coordonator al Compartimentului pentru Situații de Urgență din cadrul institutiei, particip, alături de colegii mei cu atribuții în domeniu, la un curs foarte interesant organizat la Palatul Victoria de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență în parteneriat cu Cancelaria Primului Ministru!

Sunt simulate scenarii și reacții ale autorităților centrale și locale în situații de criză majore!”, a transmis Draganescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191