Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa la Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rușine! Astfel de papițoi…”

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa la Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rușine! Astfel de papițoi…”

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit pe contul ei personal de Instagram, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Adriana Bahmuțeanu i-a adresat cuvinte dure și susține că vlogger-ul influențează mulți tineri, dar și că a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, astfel că nu trebuia să recurgă la un asemenea gest . Iată cum l-a atacat vedeta!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de autorități și a fost testat cu aparatul drugtest. Vlogger-ul a ieșit pozitiv la canabis, astfel că i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum l-a atacat Adriana Bahmuțeanu pe Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan

Adriana Bahmuțeanu i-a adresat cuvinte dure lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan. Adriana Bahmuțeanu susține că artistul a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor și îl acuză că a luat o grămadă de bani de la stat. Adriana Bahmuțeanu este revoltată ;i a mărturisit că vlogger-ul influențează o generație întreagă prin faptele lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spunea Dorian Popa despre persoanele care au vicii

În cadrul unui podcast, Dorian Popa a vorbit despre viciile care au distrus cariere, iar artistul a precizat că nu ar face niciodată acest lucru, deoarece s-ar jigni. Dorian Popa susține că a fost încredințat cu multe lucruri bune și nu ar vrea să își distrugă succesul.

”Domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar.

Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri.”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191