Primăria Ploieşti anunță operațiune de dispersare a fumului provenit din incendiul de la Boldeşti. Ce instalații vor fi folosite

Primăria Ploieşti anunță operațiune de dispersare a fumului provenit din incendiul de la Boldeşti. Ce instalații vor fi folosite

Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că au fost dispuse măsuri imediate în vederea diminuării disconfortului olfactiv resimțit de către ploieșteni, în mai multe cartiere ale orașului, din cauza incendiului izbucnit la groapa de gunoi de la Boldești Scăeni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Având în vedere mesajul primit, în această dimineață, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Șerban Cantacuzino Prahova, cu privire la incendiul cu degajări mari de fum produs la groapa de gunoi din Boldești Scăeni, precum și disconfortul olfactiv resimțit în mai multe zone ale orașului nostru, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus operatorului local de salubritate adoptarea unor măsuri imediate, în acest sens.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Astfel, au fost concentrate, în municipiul Ploiești, utilaje de intervenție, dotate cu instalații speciale pentru dispersarea apei în atmosferă, cu ajutorul cărora să fie redus, pe cât posibil, disconfortul resimțit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Aceste utilaje vor acționa, în special, pe arterele principale ale orașului, cu precădere în zonele aglomerate (piețe, unități sanitare, etc).

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191