Cosmina Adam s-a căsătorit cu alesul inimii ei! Imagini de la fericitul eveniment din viața fostei asistente TV / VIDEO

Cosmina Adam s-a căsătorit cu alesul inimii ei! Imagini de la fericitul eveniment din viața fostei asistente TV / VIDEO

Sărbătoare mare în familia Cosminei Adam și alesului inimii ei. Fosta asistentă de la Acces Direct, s-a căsătorit astăzi cu Claudiu Matei, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Anul acesta chiar de Paște, aceasta s-a logodit cu partenerul ei de viață, după 4 luni de relație.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cosmina Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudiu Matei, bărbatul care i-a cucerit inima și care a convins-o să îi devină soție. Astăzi, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar de la marele eveniment nu au lipsit nume sonore din showbiz-ul românesc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, s-a căsătorit

Anul acesta, chiar cu o zi înainte de Paște, fosta asistentă de la „Acces Direct’ a fost cerută în căsătorie, în timp ce se afla în vacanță, în Ungaria, cu iubitul ei. La momentul acesla, Cosmina Adam a anunțat logodna prin intermediul rețelelor de socializare. Ulterior, aceasta a anunțat că se pregătesc de nuntă și, iată că marele eveniment are loc astăzi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu puțin timp în urmă, Cosmina Adam și Claudiu Matei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Pe pagina de Instagram a miresicii au apărut și pirmele imagini de la fericitul eveniment. Într-una dintre cele mai importante zile din viața ei, fosta asistentă de la „Acces Direct’ a ales să poarte o rochie simplă, albă, care să îi pună în evidență formele perfecte.

De la fericitul eveniment nu aveau cum să lipsească nume sonore ale showbiz-ului românesc. Mirela Vaida este și ea prezentă la petrecerea de căsătorie a Cosminei Adam cu alesul inimii ei.

Cosmina Adam, despre cererea în căsătorie

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cosmina Adam a oferit câteva declarații despre emoționantul moment. Fosta asistentă TV a descrie cererea ca fiind un moment la care nu se aștepta și pe care nu îl va uita niciodată.

”A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră. Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze. Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună”, a povesit Cosmina Adam, pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191